Moda

Monika RAZOČARALA izdanjem u Kanu, a OVA LEPOTICA SVE ODUVALA kad se pojavila u ovoj haljini i sa mužem pod ruku! (foto)

Monika RAZOČARALA izdanjem u Kanu, a OVA LEPOTICA SVE ODUVALA kad se pojavila u ovoj haljini i sa mužem pod ruku! (foto)

Kanski festival ove godine trajaće sve do 25. maja, a ova prestižna fešta pruža nam prilika da tokom dvanaest dana vidimo neke od najbolje obučenih žena sveta i Evrope kako na crvenom tepihu, tako i van njega.

Sinoć je ponovo dokazano zašto Kanski festival važi za jedan od najglamuroznijih na planeti, a na premijeri filma "The Best Years of a Life" okupile su se brojne glumice i manekenke, a bilo je teško odlučiti se ko izgleda raskošnije i glamuroznije.

Prijanka Čopra koja je na crveni tepih došla sa  vojim suprugom Nikom Džonasom, ponovo je izazvala najviše pažnje u beloj toaleti sa tilom koja podseća na venčanicu, ali je i manekenka Izabela Fontana izgledala spektakularno u metalikljubičastoj haljini sa dubokim dekolteom.

 

Crvenim tepihom prošetala je i Monika Beluči, koja je u Kanu već nekoliko dana, ali je ovo njeno prvo pojavljivanje na premijeri filma, a ona se opredelila za teget haljinu sa čipkom i ekstravagantu ogrlicu, koja je ipak pored njene bezvremene lepote, izgledala krajnje obično.

U galeriji ispod pogledajte kako su izgledale zvanice festivala u Kanu u subotu veče.