Moda

Savršene pantalone i frizura koja će vam rešiti sve muke: Kejt Midlton lansirala dva MOĆNA TRENDA

Savršene pantalone i frizura koja će vam rešiti sve muke: Kejt Midlton lansirala dva MOĆNA TRENDA

Kejt Midlton predstavila je svoj vrt na sajmu Chelsea Flower Show, a usput lansirala dva moćna trenda - jedne savršene pantalone, rezervisane za devojke koje imaju dovoljno samopouzdanja i smelosti da ih ponesu, i frizuru zbog koje joj najviše aplaudiraju ljubitelji estetike "Igre prestola".

Kejt se dvaput pojavila na ovom sajmu, prvo sama i u ležernom izdanju, a zatim sa suprugom Villiamom i kraljicom Elizabetom II. I upravo u tom ležernom izdanju krije se modni izazov sezone. Devojke, pogledajte te pantalone!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cᴀᴛʜᴇʀɪɴᴇ of Cᴀᴍʙʀɪᴅɢᴇ ?? (@royal_diva_kate) on May 21, 2019 at 12:41am PDT

Pantalone visokog struka sa širokim nogavicama tričetvrt dužine ove sezone su jedan od najpopularnijih krojeva, ali mnoge žene ih izbegavaju, jer u startu deluju kao komad koji ne laska mnogo ženskom telu. Ipak, pogledajte još jednom.

Nogavice koje se od kukova naglo šire daju utisak užih bokova, dok visoki struk stvara iluziju vitkije figure, pogotovo ako svemu još dodate neki efektan kaiš, kao što je to učinila Kejt u svom kežual izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Taiwan (@voguetaiwan) on May 23, 2019 at 1:13am PDT

Za svoju drugu posetu sajmu vojvotkinja se malo više sredila.

Nosila je dugačku haljinu s cvetnim uzorkom i čipkastim detaljima modne kuće Erdem čija je cena 3.920 dolara, a uklopila ju je uz bež espadrile s platformom koje ima već godinama. Ipak, pažnju s autfita skrenula je njena romantična frizura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚜️Her Royal Highness⚜️ (@kate_middleton_royal_highness) on May 22, 2019 at 5:13am PDT

Kejt je deo kose uplela u pletenicu, dovoljno opuštenu da ne deluje da je frizer proveo previše vremena radeći na njoj, a dovoljno interesantnu da je uporede s frizurama junakinja Igre prestola.

Sudeći po komplimentima koje je dobila za oba izdanja, mogla bi i češće da pravi ovakve modne iskorake.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton & Meghan Markle (@kate.and.megh) on May 22, 2019 at 1:29pm PDT