Moda

Najbolje odevena Beograđanka u ULTIMATIVNOJ KOMBINACIJI koja će imati SVETSKI ODJEK, evo zašto je toliko POSEBNA! (foto)

Najbolje odevena Beograđanka u ULTIMATIVNOJ KOMBINACIJI koja će imati SVETSKI ODJEK, evo zašto je toliko POSEBNA! (foto)

Društvene mreže, naročito Instagram, u svom punom kapacitetu omogućava da pratimo omiljene poznate zvezde i budemo u toku sa svim dešavanjima u njihovim životima.

Međutim, mlade žene i ljubitelji mode uglavnom su preorijentisani na svetski poznate blogerke koje im služe kao uzor i inspiracija za odevanje.

U proteklom periodu i u našoj zemlji i te kako imamo zapažena imena kada je blogovanje u pitanju, a ona, koja je ukrala potpunu slavu i pažnju definitivno je popularna Tamara Kalinić.

Pažljivo smo prelistali Tamarina i Zoranina izdanja sa Koačele i pronašli smo nekoliko i POTPUNO su nas OČARALA (foto)

Jedna od retkih modnih blogerki, veoma uspešnih u svom poslu, bila je gošća svih prestižnih modnih revija širom zemlje, a na Nedelji mode u Milanu i Parizu uvek je dala maksimum kada su stajlinzi u pitanju.

Proteklih nekoliko dana, imali smo priliku da uživamo i u njenim spektakularnim stajlinzima koje redovno objavljuje na Instagram a veliku pažnju privukla je svojom poslednjom stajliš kombinacijom.

Naime, ovoga puta Tamara je zablistala u "omiljenom Versace autfitu ikada" kako ga je i sama nazvala, a on je specifičan iz samo jednog razloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Jun 18, 2019 at 11:32pm PDT

Budući da je u modnom kombinovanju pravilo da odevne komede nikad ne kombinujete u istoj boji, Tamara je upravo to uradila i apsolutno oduševila.

Braon boja koja je potpuno usklađena sa njenim tenom, iznedrila je sav mogući seksepil iz lepe blogerke i dala novu dimenziju ovom fashion looku kao i samom odevanju.

U potpunosti smo uvereni da će ovaj način oblačenja već uveliko zavladati svetskom scenom, te je sada svakako jasno zašto lepa Tamara poseduje i epitet svetke modne trendseterke.

Kako vam se dopada?