Moda

SRPSKA Kim Kardašijan nosi IDENTIČAN KOMAD ODEĆE kao poznata starleta: Ovo vam nikad ne bi palo na pamet da uparite! (foto)

SRPSKA Kim Kardašijan nosi IDENTIČAN KOMAD ODEĆE kao poznata starleta: Ovo vam nikad ne bi palo na pamet da uparite! (foto)

Dole sportski i udobno, a gore pršti od seksepila - Dunja Jovanić i Kim Kardašijan nose letnju kombinaciju na koju bi se malo ko usudio.

Ne znamo da li je slučajno ili namerno, ali američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan i naša blogerka Dunja Jovanić su u razmaku od samo dva dana prošetale istu odevnu kombinaciju. I zaista izgledaju kao dvojnice.

https://www.instagram.com/p/By7fNFuh30p/

Kim su paparaci uslikali u Kalabasasu dok je šetala u tesnom bodiju boje kože koji je uparila sa pamučnom trenerkom u istoj nijansi.

Negde u isto vreme, na drugoj strani zemaljske kugle, u Srbiji je blogerka Dunja Jovanić u svom novom videu "Pitanja i odgovori" nosila apsolutno istu kombinaciju, samo u malo svetlijoj boji.

I dok je Kim opušteno šetkala bez brusa, nismo sigurni da li Dunja ispod ovog "nude" bodija nosi veš, ali svejedno joj fenomenalno stoji jer ističe struk i grudi a ne izgleda vulgarno jer je vrat zatvoren.

https://www.instagram.com/p/By2DSFKirKR/?utm_source=ig_embed

Da li biste se vi usudili da ovog leta prošetate ovu neobičnu kombinaciju?