Moda

Sestričina Nataše Bekvalac POTPUNO ODUVALA modnom kombinacijom (foto)

Sestričina Nataše Bekvalac  POTPUNO ODUVALA modnom kombinacijom (foto)

Sestre Bekvalac, tačnije Nataša, Kristina i Dragana važe za jako atraktivne plavuše, ali sestričina pevačice je crnka i sve veću pažnju privlači na sebe.

Naime, radi se o ćerki Dragane Bekvalac koja se zove Sara. Njene fotografije na Instagramu oduševljavaju fanove koji je u stopu prate, a ona ih često obraduje fotografijama u zanosnom izdanju i luksuzu.

Kako pišu domaći mediji, Sara je od malih nogu pokazala sklonost ka muzici i sceni, a sada je rešila i da načini prve korake u ovim vodama, te je snimila debitantsku pesmu „Eto“.

https://www.instagram.com/p/By-WH0pIJWJ/

Za potrebe snimanja spota za ovu numeru, ona je otišla čak u Milano, tako da su kadrovi iz ove evropske prestonice mode vizuelno upotpunili muzički pravac kome se priklonila.

Mlada zvezda dobila je nagradu za otkriće godine na Vrnjačkom karnevalu gde je izvela pesmu "Eto", a za "Blic" je prenela utiske.

- Bilo mi je potpuno neočekivano što su mnogi ljudi znali pesmu i što je gomila dece želela da se slika sa mnom. Sve to mi je pomalo nadrealno, ali sam veoma uzbuđena zbog svega što se desilo - rekla je Zoi nakon uručenja nagrade.

Na narednoj strani pogledajte njenu fenomenalnu modnu kombinaciju o kojoj ne prestaje dase priča...

https://www.instagram.com/p/Bzs5lc4IpFf/