Moda

Journey One Fashion Night u Beogradu!

Journey One Fashion Night u Beogradu!

Journey One Fashion Night, održao se u utorak 15. oktobra u divnom ambijentu hotela Zepter na Terazijama. Pored dizajnerskog dvojca Vladane i Bojane Veljković, modnoj publici u Beogradu, predstavila se i dizajnerka Dijana Honneger, kao i renomirani brend košulja Roberto Baressi koji je dao je dozu elegancije modelima koje su nosili mušku kolekciju.

Modeli su nosili obuću Reda Milano i Office Shoes. Pored zaštitnog lica brenda Sisters Code Atelier, Ivane Stanković, reviju je otvorio brand ambasador za mušku kolekciju modni bloger, Josip Grabovac.

Glumice Milica Milša i Jelena Grujičić, pojavile su se u ulozi modela, dok su im društvo na pisti pravile i manekenke Ljiljana Šoškić i Marina Djordjević.

Prijatelji revije su hotel Zepter, Essie jedan od vodećih make up brendova kada su lakovi za nokte u pitanju i Prezident Company iz Novog Sada.

Za makeup look & hair pobrinula se jedna od vodećih makeup artista – Svetlana Sremčević.

Gosti su uživali u muzici, Dejana Gvozdena koji je posebno za ovu priliku, odsvirao najveće hitove Kristala. Pored podrške prijatelja, u publici smo mogli da primetimo, Mišu Obradovića, Dušku Jovanić, Žarka Jokanovića, Mišu Berića, Draganu Ferlinc, modne dizajnere Mimu Madzarac, Milicu Zabunović, Maju Pehar, Igora Jagića, Draganu Milanović i Ivanu Bugarčić, Draganu Paripović i Vesnu Jovanović, dizajnerke brenda, Jopa Atelier.

Želimo da istaknemo i lepu saradnju sa modnim blogerkama Slaviom Karlen i Mirjam Jäger iz Švajcarske.

Sledeći Journey ONE Fashion Night zakazan je za 14. decembar u Hotelu Zepter.