Moda

Održan People’s Choice Awards: Klan Kardašijan oduševio stajlinzima, POZNATA TRUDNICA BRILJIRALA U CRVENOM! (foto)

Održan People’s Choice Awards: Klan Kardašijan oduševio stajlinzima, POZNATA TRUDNICA BRILJIRALA U CRVENOM! (foto)

Sinoć je u Los Anđelesu održan prestižni People’s Choice Awards događaj, koji je i ove godine okupio najveće zvezde iz sveta televizije, muzike, filma i pop kulture.

Na crvenom tepihu paradirale su mnoge poznate zvezde u svojim večernjim toaletama, a kao i uvek, najveću pažnju privukao je klan Kardašijan -Džener.

Najstarija predstavnica ove slavne porodice, Kris Džener, na ovaj gala događaj pojavila se sa svojim mlađim partnerom Korijem, dok su njene lepotice, Kim, Kloi i Kortni došle same, sjajno odevene.

Veliku pažnju privukla je i američka glumica Džena Devan koja se krajem septembra pohvalila se na Instagramu da je u drugom stanju i da sa partnerom, glumcem i pevačem Stivom Kazijem čeka prvo zajedničko dete. Na sinoćnjoj dodeli nagrada, pojavila se u crvenoj haljini i ponosno, slikajući, isticala svoj već vidljiv trudnički stomak.

KADA BRAK POSTANE TAMNICA: Džena u novoj knjizi OPISALA PROPALI BRAK sa Tejtumom

Pored parade savršenih stajlinga, ovo veče bilo je i u znaku, kao što i sam naziv događaja kaže, dodele nagrada, te je glavnu - The People´s Champion, dobila pevačica Pink i to za dobrotvorni rad kom je već dugo godina posvećena.

Dodeli kao i ovom svečanom trenutku, zajedno sa njom, upriličila su i njena deca kao i njen suprug, Keri Hart. 

U našoj galeriji ispod, kao po starom dobrom običaju, pogledajte najupečatljivije stajling poznatih sa ove večeri...