Moda

Fashion Awards goreo sinoć u Londonu: Vojska slavnih lepotica okupirala crveni tepih (foto)

Fashion Awards goreo sinoć u Londonu: Vojska slavnih lepotica okupirala crveni tepih (foto)

Londonski Royal Albert Hall sinoć je vrvio vojskom slavnih lepotica zahvaljujući novom izdanju dodele nagrada British Fashion Awards.

Na svečanoj ceremoniji nagrada za životno delo uručena je legendarnoj Crnoj panteri, manekenki Naomi Kembel i talijanskom modnom kralju Armaniju koji je pozirao zajedno sa holivudskom zvezdom Džulijom Roberts, dok je Rijani uručena Urban Luxe nagrada za njen luksuzni modni brend Fenty koji je pokrenut pre manje od godinu dana.

Naime, na crvenom tepihu imali smo priliku da vidimo i Irini Šajk koju razvod od Bredlija Kupera nimalo nije pokolebao. Naprotiv, ona izgleda bolje nego ikad. U haljini brenda Burberry blistala je na red carpetu a svi su se divili njenim oblinama koje je ova seksi haljina pozamašno istakla.

Na seksepil Nikol Šerzinger ni ovoga puta niko nije ostao ravnodušan. Haljina Julien Macdonald laskala je njenoj figuri a otkrila je upravo one delove tela koji nam uvek razbuktavaju maštu kada je ova lepa dama u pitanju. Takođe, lepa Nikol promenila je frizuru i ošišala se na paž, ali je zato ostala verna stilu vatrene crnke. Pun pogodak!

Rita Ora, popularna albanska pevačica, koja često bira nesvakidašnje autfite i ovoga puta uspela da privuče oči javnosti. U neobičnoj haljini crno-bele boje, neobičnog makeupa, definitvno je opravdala svoje ime kao jedne od najspretnijih u kombinovanju neobičnih detalja. Sve ovo, u celini, na Riti je delovalo veoma trendi, a frizura ovog puta nešto je drugačija od onog na šta smo navikli. Zakltea plavuša odlučila se za wet look naglašivši popularni izrastak, koje plavupe često sankcionipu. Ipak, Riti to ne smeta.

Još jedna dama koja je definitvno zavredila pažnju bila je i Elsa Hosk koja je pokazala opasno dobro izvajan stomak. U kreaciji Celia Kritharioti zaledila je pogled svih koleginica.

A, zvezda modne industrije Donatela Versaće još jednom je opravdala titulu fashion kraljice i to u Versace haljini pokazavši zavidnu liniju u 64. godini.

Još modnih trenutaka sa crvenog tepiha pogledajte u našoj galeriji...