Moda

Melanija Tramp za susret sa kraljicom odabrala kaput od 5.000 evra (foto)

Melanija Tramp za susret sa kraljicom odabrala kaput od 5.000 evra (foto)

Melanija Tramp pridružila se predsedniku Donaldu Trampu na sastanku NATO samita u Bakinghamskoj palati povodom proslave 70.godišnjice savezništva.

U svom domu kraljica Elizabeta ugostila je poznati predsenički par a za ovu priliku, prva dama Amerike je, u svom stilu, odabrala komad garberobe koji je zasenio čitavu priču zbog koje su se ovi čelnici sastali.

U predivnom kaputu žute boje, sa roze detaljima koji je ukombinovala sa salonkama u sličnoj nijansi pink boje zadovoljno je ćaskala sa Kejt Midlton, princom Čarlsom i njegovom suprugom Kamillom. 

Umesto klasično krojenog kaputa ova 49-godišnja dama odlučila se za vrlo efektnu i pomalo dramatičnu pelerinu u jarko žutoj boji s potpisom etablirane modne kuće Valentino.

Na upečatljivu pelerinu koja ove sezone slovi za apsolutni hit sezone lepa Slovenka je potrošila vrtoglavih 5.000 evra koliko iznosi originalna cena ovog dizajnerskog komada.

Kopirajte trendi stil prve dame: Melanija Tramp u cipelama koje svaka žena sebi može da priušti (foto)

Podsetimo se...

Pre nekoliko dana, na jednom prijemu ispred Bele Kuće, zajedno sa mnogobrojnim zvaničnicima slikala se u “Dolce & Gabbana” kaputu, koji je sofisticirano protkan prelepim dezenom cveća. Tamna podloga kaputa na ovom floralnom dezenu dala je efektnu notu a svemu tome, final touch dale su i savršene duboke crne čizme a kako je sve to izgledalo pogledajte OVDE.