Moda

Modni promašaj Adrijane Lime nemate često prilike da vidite: Nisu joj pomogli ni izvajani trbušnjaci, ni super frizura

Modni promašaj Adrijane Lime nemate često prilike da vidite: Nisu joj pomogli ni izvajani trbušnjaci, ni super frizura

Ne možemo reći za manekenku Adrijanu Limu da je neko ko prvi padne na pamet kada je stil i moda u pitanju, ali svakako da od nje očekujemo, da je nakon toliko godina u modnoj industiji, "istančala oko" za kreaciji koje bira za crveni tepih.

Ne možemo reći ni da se njeno ime često nalazi na listi modnih promašaja, međutim, ovoga puta to je slučaj.

Samo tri sastojka: Adrijana Lima otkrila recept za “smoothie” kojim održava svoju liniju

Adrijana se pojavila na dodeli nagrada Footwear News Achievement održanoj nedavno u Njujorku i, slobodno možemo reći, nije se proslavila.

Bivši Viktorijin anđeo za koju obično, možemo da kažemo da toliko dobro izgleda da nije ni bitno šta obuče na sebe, sada je ipak preterala.

Adrijana je odabrala crno odelo koje potpisuje njujorški brend AREA, a na njoj je izgledalo kao da joj je malo. Naime, sako i pantalone koje je odabrala izgledaju tako kao da im fali deo umesto kog su se našli lanačići od cirkona.

Nažalost, ovom kompletu nije pomoglo ni to što je Adrijana bila lepa kao i uvek i što je izbor njene šminke i frizure bio pun pogodak.

Inače, Adrijana je na Footwear News Achievement imala posebnu ulogu, ona je prezentovala nagradu Pumi kao dobitniku iz kategorije za najbolji sportski brend godine.

Zanimljivo je i to što će manekenka uskoro debitovati kao modni dizajner ovog sportskog imena.

Da li se vama dopada modni odabir Adrijane Lime?
  • Da, šik je.
  • Ne, potpuni promašaj.
784  · 784