Moda

Autfiti poznatih kada nespremni za kamere slete na aerodrom (foto)

Autfiti poznatih kada nespremni za kamere slete na aerodrom (foto)

Za velike zvezde nema odmora kada je u pitanju stilizovanje

Poznate zvezde i pored odgovornih poslova kojima se bave, veliko breme nose i zbog čestih tendencija i pretenzija da izgledaju savršeno, čak i kada se ne osećaju dobro.

Velike turneje, koncerti, nastupi svakako zahtevaju bogate i ekstravagante odevne komade, međutim, povratak kući ipak traži nešto komotnije.

Iako često skockani, negovani i sa kompletnom scenskom šminkom, normalno je da u toku leta do doma praktikuju udobnu garderobu.

Poznate dame u prvi plan stavile dekolte: Glasaj – čiji modni odabir vam se najviše dopada?

Svesni svog posla kao i da su uvek pod budnim oko javnosti, ipak imaju na umu da ta kombinacija mora da bude i fashion, style and classy!

U nastavku vam donosimo autfite nekih domaćih zvezda koje su radoznali fotoreporteri uslikali na aerodromu Nikola Tesla po povratku sa svojih putovanja...

Anastasija Ražnatović

Najpopularnija zvezda u usponu i ćerka najpoznatije balkanske pevačice Svetlana Cece Ražnatović, ppre nekoliko nedelja spontano je uslikana na aerodromu u savršenoj "total black"  kombinaciji... Lagani crni kaput aktraktivno, Anastasija je uklopila uz, uvek popularne crne čizme sa debelim đonom koje su u fokusu ove sezone. Akcenat kod ovog stajlinga je u aksesoarima poput naočara i crvene torbe koji su se pokazali kao najdominantniji u ovom autfitu.

Kako su ostale zvezde izgledale u neobaveznom aerodrom stilu, pogledajte u našoj dobroj poznatog galeriji...