Moda

Osvajaju svet: Jedna srpkinja je na korak do prestižne svetske JUTJUB NAGRADE, dok druga krasi novi parfem španskog modnog mogula

Osvajaju svet: Jedna srpkinja je na korak do prestižne svetske JUTJUB NAGRADE, dok druga krasi novi parfem španskog modnog mogula

story

Jedna od naših najpoznatijih jutjuberki sa preko sedamsto hiljada pratilaca - Jana Dačović - pored domaće, privukla je pažnju svetske modne digitalne scene. Naime, ova veoma popularna dvadesetgodišnjakinja, koja je od nedavno potpisala ugovor sa srpskom modnom agencijom Models Inc., izabrana je za prvu influenser pobednicu Elite Model Look 2019 izbora za Srbiju. Po prvi put, od ove godine ova agencija je u potrazi za narednom generacijom influensera, kao i modela. Influenseri će se takmičiti u specijalnoj kategoriji na svetskom finalu da bi osvojili dvogodišnji ugovor sa Elite Model World-om. Budući da su njeni vlogovi o svakodnevnom životu tinejdžera ocenjeni kao originalni i kreativni, Jana je prva nacionalna influenser pobednica za koju je objavljeno da će učestvovati na svetskom finalu 2019.

- Presrećna sam što sam izabrana za prvu nacionalnu influenser pobednicu. Ovo je zaista ogroman uspeh za mene i potvrda da moj vlogerski rad zaista vredi. Ovaj posao je za mene zahteva brojna odricanja, ali sa druge strane nudi veliku radost i svakodnevno ga radim sa velikom ljubavlju. U budućnosti ću se potruditi da moj Jutjub kanal bude još maštovitiji i zabavniji za moje pratioce – izjavila je Jana Dačović.

Iz iste modne agencije, još jedna Srpkinja, a već svetski poznata - Antonina Petković - među ozbiljnom konkurencijom top modela izabrana je da bude naslovno lice na novom parfemu modnog brenda Paco Rabanna. Mlada Čačanka, svojom harizmom osvojila je velike simpatije ovog čuvenog španskog modnog mogula, koji je bez puno predomišljanja angažovao Antoninu za promotivno lice svoje modne imperije.

- Velika je čast sarađivati sa najvećim modnim imenima, kao što je Paco Rabann. Uživam u poslu kojim se bavim, a moram da istaknem da veliku zahvalnost dugujem mojoj matičnoj agenciji koja me je plasirala u sam vrh svetske modne scene. Polako ostvarujem sve svoje snove i poslovne planove. Zato pozivam mladiće i devojke iz naše lepe zemlje da iskoriste šansu i da se prijave  i dođu na veliki kasting za Elite Model Look za 2019.godinu, koje će se održati 9. juna u beogradskom hotelu „Envoj“ od 13 do 15 časova – poručila je Antonina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonina Petkovic (@antoninapetkovic) on May 20, 2019 at 7:31am PDT