Moda

Poklon za posetioce 13. Serbia Fashion Week-a: Mini koncert Aleksandre Radović u “Promenadi”

Poklon za posetioce 13. Serbia Fashion Week-a: Mini koncert Aleksandre Radović u “Promenadi”

Na predstojećem, 13. po redu izdanju „Serbia Fashion Week-a“ koji će se od 9. do 14. oktobra održati u u Novom Sadu, publiku očekuju brojna iznenađenja. Jedno od njih biće mini koncert pop zvezde Aleksandre Radović koji će se u “Promenadi” održati četvrte večeri SFW, 12. oktobra, kada su na program revije popularnih modnih brendova. Za stajling na ovim revijama pobrinuće se stilistkinja Kristina Bekvalac, dok se u publici očekuju brojne poznate ličnosti iz svih oblasti javnog života.

Ovome će prethoditi revije koje će se prva tri dana jedine licenciranje nedelje mode u Srbiji, održati u kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, kada će se srpskoj publici predstaviti gošća iz Španije, slavna dizajnerka Agata Luiz de la Prada, potom njen sunarodnik Pedro Juan Glez, dizajner visoke mode iz Francuske i potpredsednik SFW Eymeric Francois, Imen Design iz Italije, Eduardo Perez Gonzalez Octanos iz Argentine...

Nove kolekcije prikazaće i modni kreatori iz regiona: Anđela Aja Vučinić, kao i Tijana Medenica iz Crne Gore, Sanja Veličković iz Slovenije, Antonela Gregorović iz Hrvatske i drugi. Među najznačajnijim srpskim dizajnerima koji su takođe potvrdili učešće na „Serbia Fashion Week-u“ su Bata Spasojević, Boško Jakovljević, Marija Šabić, Marija Dimitrijevič, Nemanja Jovanovič i mnogi drugi.