Moda

Kako da u hladnim danima budete trendi, odgovor je - rolka

Kako da u hladnim danima budete trendi, odgovor je - rolka

Kada dođu zimski dani modni komada koji obavezno treba da se nađe u vašoj fashion kolekciji jesu - neprevaziđene rolke.

Oversize, uz telo, kao tunika, sa većom ili manjom kragnom one zavisno od materijala idu uz apsolutno sve. Možete ih nositi sa farmerkama, suknjom, haljinom uz štikle, u svečanom, glamuroznom ili kežual izdanju!

Modna inspiracija: Šta to nose ovih dana naše omiljene “fashion” cice? (foto)

Napravite modne kombinacije sa rolkom koje su obožavale da nose i slavne dame poput Merilin Monro i Džeki Kened, a ona će vašem stilu dati notu gracioznosti jer vizuelno izdužuje vrat.

Savet plus: Obratite pažnju kada kupujete rolku na sastav od kog je napravljena, pa birajte one od prirodnih materijala.

TRIKOVI: Na šta treba da obratite pažnju kada kupujete čizme kako bi vam noge izgledale mršavije

Ako vam fali modne inspiracije, pogledajte u našoj galeriji.

XXL model

Najudobnija rolka uglavnom mekana i pufnasta za dane kada želite da budete trendi, ali i ne da vas nešto ograničava. Uz zanimljiv pojas i pantalone postaće i savršena kobinacija za verečnje piće sa prijateljima.

Najbolje obučene žene u 2019. godini: One su modne ikone današnjice

Rolka koja se savija

Rolka koja je prevelika pa se može saviti par puta preko vrata. Mogu se naći u različitim bojama i odlično će ići uz oversized sako.

Plitka rolka

Ovakva rolka ide do sredine vrata i potpuno je opuštena. Savršena je za one koje guši klasična rolka. Uparite je sa upadljivim minđušama ili ogrlicom i biće pun pogodak.