Moda

Na reviji u Parizu su sve oči bile uprte u ovu Srpkinju

Autor: | 06/03/2020

Na reviji u Parizu su sve oči bile uprte u ovu Srpkinju

Da se upornost, posvećenost i vredan rad uvek isplate, ovog puta je dokazao poznati srpski modni brend koji je dobio poziv da svoje modele izloži na reviji u Parizu.

Ne samo da su pokazali svoje imozantne haljine u svetskom centru mode, već je preko 200 modnih stručnjaka iz celog sveta bilo oduševljeno onim što su videli. Nada Nikolić Krečković, modna direktorka srpskog brenda oduševljena je reakcijama, a celokupan boravak u Parizu je bio nezaboravan.

- Oduševljena sam. Toliki smo aplauz dobili da nisam mogla da verujem. Sva naša očekivanja su prevaziđena i što se tiče lokacije, organizacije i sale - rekla je Nada ovom prilikom, a haljine koje su prikazane na reviji su sve ostavile bez daha.

Da je ovo pravi uspeh, ne samo za naš brend, već i za Srbiju najbolje govori činjenica da je Nada dobila poziv da se pojavi na ovakvoj prestižnoj reviji.

- Dobili smo poziv od organizatora da učestvujemo na reviji u Parizu i mi smo se odazvali i pripremili. Ove godine mi nije bilo u glavi da možemo da nastupimo u nekom gradu u inostranstu, ali se Pariz ne može odbiti. Pariz je svetski centar mode i to je odličan izbor za nas - sa osmehom je rekla Nada, a kolekcija ovog brenda se istakla ženstveom kolekcijom pastelnih boja.

Za dve godine, koliko postoji u Srbiji, ovaj modni brend je postao jedan od najtraženijih među damama koje traže idealnu haljinu za neku posebnu priliku.