Moda

Novi manikir trend koji je oduševio sve svetske blogerke (foto)

Novi manikir trend koji je oduševio sve svetske blogerke (foto)

Nemate ideju za manikir i sve vam je dosadilo? Novi trend će vas oduševiti!

Kada pričamo o ukrašavanju noktiju idejama nema kraja. Od onih bizarnih koji izgledaju kao parodija na neke od trenutnih aktuelnosti, preko romantičnih koje krasi suvo cveće ili onih koji imaju pravo malo naslikano umetničko delo na sebi, do onih koji vas hipnotišu i na sebi imaju optičke varke. Sada se na internetu pojavila još jedna kontroverzna verzija trenda na noktima. Reč je o “mokrom dizajnu noktiju”.

Neko je očigledno bio inspirisan prirodom i momentom kada kapljice vode vise na lišću posle tople letnje kiše. Da li znate da je moguće uraditi manikir sa takvim efektom?

Negativ spejs: Manikir koji će baš svi nositi tokom jeseni 2018.

Sledeći put kada odete kod vašeg manikira tražite mu da pažljivo nanese gelastu bazu na nokte i osušiti je ispod lampe, piše zenskimagazin.rs. Mnoge ideje za stvaranje takvog manikira već se mogu naći na Instagramu pomoću hashtaga #waterdropnails.

Na vama je da odaberete boju i da ponesete među prvima ovaj šik trend. Jednako zanimljivo izgledaju na svetlijim i tamnijim noktima, a u poređenju sa složenim tehnikama efekat kišnih kapi nije teško, a rezultat će biti neponovljiv, prenosi Lepota i Zdravlje. 

Manikir ili hladno oružje: Najnoviji hit – žele nokti

Savet plus: “Kapi kiše” mogu zazuzeti mesto na svim noktima, ali može da bude na jednom ili svega par noktiju.

Kako se pravi ovaj prolećni manikir, pogledajte u videu:

Proleće na noktima: 5 ideja za neodoljiv cvetni manikir