Moda

Naš najpriznatiji modni kreator Saša Milojković predstavio novu kolekciju u okviru manifestacije "Lice Balkana"

Naš najpriznatiji modni kreator Saša Milojković predstavio novu kolekciju u okviru manifestacije "Lice Balkana"

story

Revija Saše Milojkovića u okviru manifestacije "Lice Balkana" 
Čuveni srpski modni kreator Saša Milojković, koji je zasigurno jedan od najcenjenijih sa ovih prostora, predstavio je javnosti nešto na čemu je dugo radio!
Njegova nova kolekcija predstavljena je večeras u okviru manifestacije "Lice Balkana" u prelepom ambijentu Harmonija event centra, a na njoj se našao veliki broj poznatih ličnosti.

- Vreme u kom živimo, konkretno ova pošast koja je zaustavila ceo svet, probudila je u meni želju za nekim vidom preporoda ili renesanse. Jednostavno, izabrao sam da moja umetnost moda, a samim tim ija i dalje živimo, da ne ustuknemo, tako da je naziv same kolekcije "Renensansa". Lajt motiv kolekcije je modni detalj rukav, inspirisan renesansnim krojem, ali naravno stilizovanim. To podrazumeva spušteno rame iz koga ide širok, nabran rukav. Dužina je midi koja je imperativ dužina ove sezone, a kolekcija je dopunjena aksesoarom - kapama, posebno beretom koja ima renesansnu formu - rekao je čuveni kreator o svojoj kolekciji i dodao:
- U paleti boja, osim braon bordo i bez prisutna je i crna, ali i par jarkih neon boja koje su ostale iz prolećne i koje doprinose veselijem i radosnijem pogledu na život. Od materijala sam koristio vuneni krep, svileni organdin i tehnološki nove materijale koji sve više prate ritam savremenog života.
Reviji je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, a među njima su bili Ilda Šaulić sa majkom Gordanom i bratom Mihajlom, Kija Kockar, Suzana Perić, Sanja Marinković, Dejan Milićević i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading