Moda

Nova kolekcija Stefana Đokovića: Slikarka Tamara de Lempicka kao glavna inspiracija

Nova kolekcija Stefana Đokovića: Slikarka Tamara de Lempicka kao glavna inspiracija

story

 

Nova kolekcija Stefana Đokovića inspirisana je art deco stilom kao i radom i likom legendarne slikarke Tamare de Lempicke.

Luksuzni vuneni, svileni materijali i koža dominiraju kolekcijom, a zastupljene su boje dominantne ove sezone poput ciklama, narandžaste, crne, bele i braon.

Klasične krojeve odela, haljina kaputa i bluza upotpunjuju moderni obrti poput oversized pantalona, kožnih detalja, izraženih ramena.

Kolekcija je namenjena aktivnoj sofisticiranoj dami, a modeli se mogu lako nositi tokom čitavog dana, od konferencijske sale do gala prijema.

Pročitajte: Modni okršaj srpskih lepotica- Emina Jahović ima savršene noge, ali ovaj dekolte je bio bomba!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Djokovich (@stefandjokovich) on Oct 12, 2020 at 1:42am PDT

Dizajner je pod uticajem novonastale situacije u svetu želeo da napravi jednu vanvremensku kolekciju komada najvišeg kvaliteta koji će trajati godinama.

Kolekcija je predstavljena na specifičan način u skladu sa trenutkom u kome živimo, tako da su brojne poznate ličnosti došle svaka u svom terminu i sa bezbedne i odgovorne udaljenosti imale priliku da vide modele koji se po njihovim rečima nasleđuju poput porodičnog nakita.

Pevač Knez došao je u društvu supruge Tatjane dok su voditeljke Ana Pendić, Adriana Čortan i Nela Bunčić na licu mesta i probale Stefanove kreacije.

Političar Predrag Marković došao je u društvu supruge Vesne Marković.

Voditeljka Snežana Dakić bila je oduševljena inspiracijom za kolekciju i priznala je da se izuzetno uželela modnih dešavanja poput predstavljanja Stefanove kolekcije.

Komentari (0)

Loading