Moda

3 kaputa koja su potpuno izašla iz mode: Bili na tronu, sada su noćna mora svima koji prate trendove

3 kaputa koja su izašla iz mode izbegavajte u širkom luku

3 kaputa koja su potpuno izašla iz mode: Bili na tronu, sada su noćna mora svima koji prate trendove

Glavni trend sezone je savršen kaput koji će vam služiti nekoliko godina. Na prvi pogled, kupovina kaputa ne izgleda kao težak zadatak. Međutim, ispostavilo se da je ovo pitanje mnogo teže nego što smo zamišljali – pronalaženje klasične i univerzalne opcije za sve prilike ove jeseni ispostavilo se da nije jednostavno. Stilisti upozoravaju na tri kaputa koja su izašla iz mode.

Kratki kaputi

Кratki kaput je zastareo. Kratka dužina samo kvari ovaj lepi odevni predmet poreklom iz Francuske. Štaviše, svaki skraćeni model (bez obzira na to koliko je kvalitetan) pokvari figuru i čini da ceo autfit izgleda preteško.

Pročitajte: Definitivno najmoderniji model haljine za jesen - Jednostavna, efektna i ide bukvalno uz sve (FOTO)

Ako želite da pokažete svoje noge, onda je najbolje da se odlučite za jaknu ili bilo koju drugu kratku varijantu gornjeg dela odeće... A ako zaista želite da nosite kaput, onda birajte midi opcije.

Suknja-kaput

Stilisti tvrde da je ovaj pokušaj da se tradicionalno muški komad odeće učini ženstvenim očigledno neuspešan. Inače, isto važi i za jakne. Na odraslim damama, takve varijante odeće sa suknjom izgledaju smešno, a u nekim slučajevima čak i jeftino. Ako vam je i dalje teško da odustanete od proširenog modela, stilisti preporučuju da se što manje šire u zvono.

Kaput sa puno detalja

S duplom kragnom, 256 šnirova i zakrpama na laktovima, ovi kaputi se lako mogu nazvati noćnom morom za ljubitelje minimalizma. Ako su ranije takve stvari i bile na tronu trendova, danas ih svi odbacuju. Generalno, ogroman broj detalja retko kad izgleda lepo – posebno na jednoj stvari koja se smatra osnovnom.

Komentari (0)

Loading