Moda

Najtoplije UGG papuče koje želimo ove jeseni

Ove jeseni, lifestyle brend UGG poigrao se materijalima i detaljima, kombinujući ležerni stil i smeli duh ulične mode.

Najtoplije UGG papuče koje želimo ove jeseni

Promo

Pored kultnih klasika koji se ponavljaju iz sezone u sezonu, brend je predstavio i modele papuča koji čine savršen dodatak vašim cozy kućnim kombinacijama.

Disquette tople antilop papuče predstavljaju inovativnu verziju klasičnih UGG silueta i uveliko su dobile titulu must-have komada sezone. Ove papuče nude sve što volimo i kod klasičnih UGG modela - lagane đonove, mekanu vunenu unutrašnjost i mogućnost kombinovanja sa loungewear komadima.

Scuffette II Matte Marble papuče sa debljom vunenom postavom su neverovatno tople, dok brušena ovčja koža sa metalik efektom doprinosi trendy izgledu, čineći ih savršenim svakodnevnim komadom obuće.

UGG Sis kućne ženske papuče, izrađene od antilop kože i obložene mekanom vunenom postavom, pružaju ultimativni komfor za uživanje u toplini vašeg doma.

Kolekciju za jesen i zimu brenda UGG možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, na onlajn šopu Fashion&Friends, kao i na istoimenoj aplikaciji.

Promo

 

 

Disquette antilop papuče  Scuffette II Matte Marble kožne papuče  UGG Cozy papuče  Braon kućne papuče  Sive kućne papuče

Komentari (0)

Loading