Moda

Ovakve čizme ruše celokupan utisak o ženi: Jesu bile ultrapopularne, ali sada su potpuno DEMODE

Obuća koja više nije u trendu i dalje se nalazi u garderoberima mnogih dama

Ovakve čizme ruše celokupan utisak o ženi: Jesu bile ultrapopularne, ali sada su potpuno DEMODE

Shutterstock

Sa početkom hladnog vremena svi koji prate trendova razmišljaju kako da osveže svoj garderober. Obično se počinje od čizama, a treba obratiti pažnju koja je to obuća koja više nije u trendu. 

Stilisti tvrde da možemo da nosimo kaput od prošle godine, ali da su čizme te koje najbrže izađu iz mode. One su najvažniji deo stajlinga.

Pročitajte:Smatran odrazom lošeg stila, a sad najmoderniji komad sezone - Odlično ide uz sve ležerne, ali i poslovne kombinacije

Samo jedan loše odabrani par cipela može da uništi celokupnu kombinaciju ma koliko da ste se trudili. Stilisti tvrde da je ova obuća totalno van trenda.

Čizme od krzna

Mnogi se sećaju kako su ovakve čizme bile popularne pre više od decenije. Moda je prolazna, a pre nekoliko godina ponovo su se vratile na velika vrata. Međutim, isto tako brzo su otišle u zaborav. Ove jeseni ne bi trebalo da birate modele sa krznom. Bolje je investirati u dobre klasične kožne čizme. Štaviše,  jednostavne čizme su danas must have.

Čizme sa skrivenom platfomom

Ovi modeli su definitivno van trenda. U zimu 2023. godine dame koje vode računa o svom izgledu ne treba da nose čizme sa skrivenom platformom, tvrde modni stručnjaci.

Čarape čizme

Kada su se pojavile ove čizme su na prvi pogled osvojile sve dame. Praktične, udobne, i činile su da noga izgleda vitko. Međutim, njihovo vreme je odzvonilo i vreme je da ih zamenite klasičnim modelima.

Komentari (0)

Loading