Moda

Sad i zvanično - Ova torba je skroz demode: Nekad na tronu, sad odraz lošeg stila

Demode torba je mnogima od nas omiljena

Sad i zvanično - Ova torba je skroz demode: Nekad na tronu, sad odraz lošeg stila

shutterstock

Torba dobrog kvaliteta je ono u šta svi stilisti savetuju da ulažete. Međutim, čak i one imaju rok trajanja, a demode torba je mnogima od nas omiljena.

Pročitajte: Dve stvari koje žene od stila nikada ne nose! Stilisti tvrde - Prva odaje da ste iz provincije

Garderoba otkriva mnogo o nama. Šarene palete i neobične kombinacije govore o blistavoj ličnosti, dok mirne boje i klasične kombinacije simbolizuju rezervisanu osobu. Svaki element slike je od velike važnosti, a  torba posebno.

Ovaj dodatak je vodeći pokazatelj ukusa, stila i uspeha. Zato je važno koji model biramo. Stilisti tvrde je demode torba ona koja je nedavno doživela pravu modnu renesansu.

Torba za struk

U početku su bile pravi dar za ljubitelje sporta, a onda su trendseterke odjednom proglasile da su torbe oko struka pravi modni hit. Nosile su se svuda, i u dnevne šetnje, i za večernje izlaske, a danas se smatraju pravim lošim ukusom.

shutterstock

 

 

Minijaturni ranac

Izgleda da ruksaci jednostavno nemaju nedostataka. Udobni su, izdržljivi i, kako se obično veruje, bez trenda. Ali, nažalost, poslednja karakteristika je prilično kontroverzna. Кao i tašne, rančevi stalno menjaju trenutnu liniju, ostavljajući iza sebe zastarele dizajne.

Danas su veliki modeli od vodootporne tkanine na vrhuncu popularnosti. Interpretacije kože i teksasa odavno su izgubile titulu stilskog dodatka, a posebno minijaturni rančevi.

Tašne od imitacije krokodilske kože

Odavno pokazatelj bogatstva nije ovakva torba. Štaviše, takva tekstura izgleda jeftino i neumoljivo kvari i najmoderniji izgled.

shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading