Moda

Najhitniji modni trend: Kupite ova 2 predmeta i nosite ih zajedno

Slojevito oblačenje preporučuju svi stilisti

Najhitniji modni trend: Kupite ova 2 predmeta i nosite ih zajedno

Look Studio/Shutterstock


Uprkos činjenici da nam se leto ozbiljno približilo, slojevito oblačenje je i dalje u trendu. U najnovijim kolekcijama dizajneri su pokazali mnoge ideje koje se lako mogu primeniti u vašu garderobu.

Pročitaje: Ni odeća, ni frizura - Ovakve cipele čine da izgledate starije

Na primer, spojite dve košulje, dve jakne, od kojih se jedna drži samo na jednom rukavu i visi sa leđa kao ogrtač, suknju i farmerke, dva elementa gornje odeće odjednom - kaput i kabanicu - ili 2-3 majice istovremeno.

Međutim, u ovoj tehnici važno je uzeti u obzir mali detalj - svi slojevi odeće koju nosite trebalo bi da budu vidljivi. I odlično je ako se razlikuju jedni od drugih po boji ili teksturi.

Dizajneri nam nude niz različitih, ponekad čak i veoma smelih opcija. Na primer, prvo obucite dugačku majicu, pa dugi rukav, a na vrh još kraću i užu majicu. Trik je u tome što slojevi treba da budu vidljivi ne samo odozdo, već i u predelu dekoltea - i da u isto vreme budu različitih nijansi.

Za leto dovoljno je da se ograničite na samo dve osnovne majice i tanke pletene duge rukave - najbolje providne. Najjednostavnija opcija je crno-bela.

Komentari (0)

Loading