Moda

Najmoderniji nakit leta 2024: Samo jedan od njih učiniće vaš izgled elegantnijim

Da biste pravilno akcentovali izgled i čak i najosnovniju varijantu učinili nezaboravnom i modernom, biće vam potrebni ovi spektakularni dodaci

Najmoderniji nakit leta 2024: Samo jedan od njih učiniće vaš izgled elegantnijim

shutterstock

Da biste pravilno akcentovali izgled i čak i najosnovniju varijantu učinili nezaboravnom i modernom, biće vam potrebni ovi spektakularni dodaci. Najmoderniji nakit leta 2024. godine oduševiće sve trendesterke.

Već smo rekli da su ove sezone neobični modeli torbi, velikih kaiševa, resa, raznih jarkih marama i marama za glavu i najlonskih čarapa popularniji nego ikada, ali nismo se upuštali u temu nakita. Vreme je da to popravimo!

Pročitajte: Manikir koji izgleda skupo je glavni trend za proleće

Ovog leta u modi su najneobičnije: asimetrične, dugačke, masivne i pomalo razigrane. I što ih je više, to je impresivnije. Međutim, pri izboru dodatne opreme, vredi zapamtiti rizik od preterivanja ili nošenja nebitnih stvari. Sastavili smo za vas detaljan vodič sa pet najaktuelnijih opcija kako bismo vam olakšali kupovinu.

Višeslojne ogrlice

U višeslojnim ogrlicama, važno je igrati na kontrastima, zbog dužine svakog sloja. Preporučujemo kombinovanje ogrlica sa kratkim lančićima i ogrlica koje dostižu nivo grudi ili čak struka - takva kombinacija izgleda neverovatno impresivno.

Glavno pravilo pri izboru takvih ogrlica je da nema pravila! Slobodno kombinujte zlato i srebro, bisere i drago kamenje, pa čak i obične plastične ili tekstilne elemente. Ako se pridržavate konzervativnijih stilova, onda se možete odlučiti za lakoničnu opciju sa dva ili tri lanca iste debljine sa malim privescima.

Velike i asimetrične minđuše

Izaberite ovaj dodatak isključivo po dizajnu. Ovde jedna minđuša može biti duga ili velika, a druga može biti minimalistička. Ili će oba biti velika i svetla.

Glavna stvar je da je nakit napravljen od istog metala ili materijala. Asimetrične minđuše izgledaju odlično uz svaku frizuru, ali sa punom frizurom jednostavno će se izgubiti u vašim loknama. Stoga, sakupite rep ili punđu, ili možete zakačiti kosu sa jednako trendi rakom.

Što se tiče običnih velikih minđuša, izaberite bestežinske modele. Najčešće se nalaze u obliku cveća. Oni će ukrasiti svaki vikend izgled i pomoći u stvaranju vau efekta. Definitivno nećete moći da nosite teške parove u svakodnevnom životu.

Komentari (0)

Loading