Moda

Zorana je prošetala NAJMODERNIJU KOMBINACIJU SEZONE i sada SVI ŽELE istu (foto)

Zorana je prošetala NAJMODERNIJU KOMBINACIJU SEZONE i sada SVI ŽELE istu (foto)

Ovo proleće donelo je nove IT trendove u modnom svetu, pa su tako pored klasičnih prolećenih i svedenijjih kombinacija, apsolutni must have teksas jakne u boji, kožne pantalone i glomazne patike u bojama koje sad svi nose. 

Na policama radnji, ali i na fotografijama slavnih modnih blogerki, verovatno ste primetili da su sve više "na ceni" avangardni modeli kako pantalona, tako i bluza, dukseva i običnih t-shirt majica. Džins je takođe veoma zastupljen, a čini se da onaj oversized nikad neće izaći iz mode.

Naime, kod naše najpopularnije blogerke Zorane Jovanović, pronašli smo modnu kombinaciju o kojoj smo govorili na početku ovog teksta - teksas jakna roze boje, crna sportska majica, kožne pantalone Zorannah je upotpunila najmodernijim patikama sezone.

https://www.instagram.com/p/Bvg3yY8A3Rc/

Moderna i efektna kombinacija veoma je upečatljiva a opet veoma laka za kombinovanje a učiniće da i u tmurnim danima izgledate vrhunski, kao da ste ovog trenutka sišli sa modne piste.

Ukoliko kod kuće nemate teksas jaknu u boji ili niste u mogućnosti da je priuštite u nastavku vam donosimo jednostavan tutorial kako da svoju već staru džins jaknicu ofarbate u boju koju želite.