Moda

STORY vam poklanja!

STORY vam poklanja!

Igrajte se sa nama i osvojte predivan Bonnati kupaći kostim i zablistajte na plaži ovo leto!

Okupana suncem, letnja kolekcija Bonatti kupaćih kostima spremna je za najtoplije dane!

U potrazi za najfinijim belim peskom i tirkizno plavim morem, Bonatti kupaći kostimi stigli su do Indisjkog okeana i Maldivskih ostrva gde je nastala nova kampanja za sezonu leto 2019.

Letnja kolekcija dolazi u bojama i formama koje će biti apsolutni trend ove sezone. Ona vam nudi kolorit od tirkiznih tonova, preko bež-zelenih printova protkanih zlatnim detaljima, do jarko crvene koja mora biti primećena na preplanulom telu. Tu su i večni klasici, crno-bele i mornarske kombinacije.

Probajte nove modele sa shape efektom, koje čine vašu figure perfektnom, kombinujte mix and match komade u kojima imate slobodu da sami formirate vaš kupaći. Izaberite najbolji model i boju koja vas čini zadovoljnom, jer letnja kolekcija Bonatti dolazi u bojama koje su pravi trend.

 

Nije važno da li ste ljubitelj jednodelnih, dvodelnih ili trodelnih kupaćih kostima, bikini, push-up ili bandau krojeva, verujemo da ćete naći pravi kupaći za sebe među modelima za leto 2019.

Saznajte više na www.bonatti.rs

Ukoliko želite da osvojite ovaj fantastičan kupaći kostim sve što treba da uradite je da ostavite komentar na NAŠOJ FEJSBUK STRANICI.