Moda

#DeichmannFashionTalk: Poznati na PRVOJ konferenciji namenjenoj modnoj industriji u Beogradu

#DeichmannFashionTalk: Poznati na PRVOJ konferenciji namenjenoj modnoj industriji u Beogradu

story

Oduvek vas je interesovalo šta se dešava na najrelevantnijim modnim mestima? Na koji način najbolje uklopiti braon jesenju boju sa bojom koja vam se baš sada sviđa? Želite da budete stilista ili dizajner? Kažu da svojim pisanjem zamislite svakoga ko pročita bilo šta o modi? Jednostavno - volite modu?

Onda ste na pravom mestu!

#DeichmannFashionTalk u Beogradu namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu, održaće se 16. oktobra u Hotelu Metropol Palace u Beogradu, s početkom u 12 časova.

Na konfereciji će, između ostalih, govoriti:

Milica Pavlović, ambasadorka nove Deichmann kolekcije,

Saša Vidić, modni kreator,

Irena Grahovac, dizajner,

Snežana Dakić, modni novinar,

 

Suzana Perić, dizajner,

Srđan Šveljo, stilista,

Nenad Radujević, Click,

Mima Zečević, blogerka,

Petar Janošević, “Harper’s Bazaar”,

Lidija Ćulibrk, “Lepota i Zdravlje” - i mnogi drugi.

Program konferencije možete pogledati OVDE. 

 

Saznaćete da li je istina da je najvažnije biti drugačiji baš kada je reč o modi, šta je to drugačije i da li je stil ono što bi trebalo da nas pokreće kada su modni trendovi u pitanju; da li je mala crna haljina univerzal koji nam nikada neće dosaditi, šta je clasy po poslednjim informacijama, a šta fabulous - i još mnogo toga!

Za sve zainteresovane, prisustvo je besplatno prijavom na mejl [email protected], a više o programu možete saznati klikom na link http://www.communications.rs/fashiontalk/