Moda

IN: Budite U TRENDU sa modnim novitetima!

IN: Budite U TRENDU sa modnim novitetima!

Ko će bolje od modnog kreatora Zvonka Markovića koji iza sebe ima 20 godina rada, više od 100 revija i čiji su se kostimi našli na daskama koje život znače, da nam ispriča koji će se to modni trendovi nositi u narednom periodu.

Na njegovoj listi, koju smo pronašli na Instagram profilu "Na Moj Način", sigurno ćete otkriti nešto što će vam biti omiljeni modni detalj u ovoj sezoni.

Pogledajte:

- Trenčkot dominira modnim pistama! Lagane mantile, sa kaiševima u struku, bež, crne ili, čak, u „drečećim“ bojama imaju mnogi brendovi, od Barberija do Zare. Obučete li ga, bićete u trendu, a dobićete određenu dozu luksuza.

- Ponovo su u trendu biseri, različitih veličina, od vrlo sitnih do veoma krupnih. Budući da simbolišu suze, ne dozvolite da vam ih kupi neko drugi, već to uradite same.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CG Gioielli CG Gioielli (@cggioielli) on Nov 8, 2019 at 3:58pm PST

- Tufrnice se vraćaju! Već sada su prisutne, a sledeće godine će osvojiti ulice. Siguran sam da ćemo veoma često gledati žene u izazovnim žutim haljinama, sa crnim tufnama.

- Bićete u trendu ako obučete nešto nalik pidžamici, napravljenoj od metaliziranih ili šljokičastih materijala. Ne sumnjam da će mnoge devojke u njima dočekati Novu godinu. Naravno, treba birati ono što nas čini lepšim, a ne što ističe naše vizuelne nedostatke. U ovim materijalima ćete izgledati punije, pa zato – ako mislite da vaša građa nije za njih – odaberite neki jednostavni komad odeće, koji će zacakliti na gornjem delu tela ili samo sjajnu ešarpu. Zahvaljujući ovim materijalima večernja moda je zakoračila na ulice.

- Vratila se jarko, jarko, jarko ili, čak, fluorescentno zelena boja. Ove nijanse možete kombinovati sa podjednako snažnim pink i oranž odevnim komadima, koji u džins kolekcijama ulaze na “every day scenu”. Velike haljine od šifona, u upadljivim zelenim tonovima, skretaće pažnju na vas prvo na značajnim događaima tokom zime, a onda i tokom sledećeg leta.

- Vladavina crne kože se prekida, pa na modnoj sceni vidimo crvenu i žutu lak kožu, kao i druge “ekstremne” boje, kada je koža u pitanju. To je bio najveći hit na milanskom fashion week-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE DU MONDE (@styledumonde) on Sep 11, 2017 at 6:02am PDT

- Prethodnih godina smo imali vladavinu kožnih pantalona i jakni, a sada su se na velika vrata vratile kožne suknje. Ležerne su, kopčaju se celom dužinom i, zaista, mogu da se nose celog dana.

- Na fashion week-u u Milanu su bile veoma prisutne i mantil haljine. Zaista ne znate da li su jedno ili drugo, ali su veoma nosive. Izgledaju kao da ste obukli samo trenčkout, kojim smo počeli ovu priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE DU MONDE (@styledumonde) on Mar 17, 2019 at 4:33am PDT