Promo

Odgovorite na potrebe vaše kože: Tokom septembra – 20 odsto popusta na sve Eucerin preparate!

Odgovorite na potrebe vaše kože: Tokom septembra – 20 odsto popusta na sve Eucerin preparate!

Primećujete da vam je koža nakon leta suva, a bore izraženije? Smetaju vam bubuljice i fleke nastale kao posledica negativnih efekata sunčevog zračenja? Sa dolaskom prvih septembarskih dana vašoj koži neophodan je novi režim nege.

S obzirom da među neželjene efekte UV zračenja najčešće spadaju isušenost, akne, fleke i izraženije bore, u novoj rutini nege posebnu pažnju obratite na čišćenje, hidrataciju i regeneraciju kože. Antiage nega se podrazumeva, s tim što je na pragu jeseni borbu protiv starenja kože potrebno intezivirati upotrebom seruma, koncentrata i krema za osetljivo područje oko očiju.

Poznajući i prepoznajući potrebe vaše kože, Eucerin® i ove godine od 1.do 30.septembra organizuje Dane Eucerina tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti sa popustom od 20 odsto! Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana, a na popustu su svi preparati osim promotivnih paketa i artikala čija je cena već snižena. Raspitajte se kod vaših apotekara, požurite u najbližu Eucerin® partner apoteku ili posetite sajt www.eucerin.rs i iskoristite svoje Eucerin® dane! Jer - Eucerin® dani su vaši dani!