Promo

„Story“ vam poklanja!

„Story“ vam poklanja!

story

“Story” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, da oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Story” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Story poklanja jedan “Parfois“ set 

Ovog leta Parfois poručuje da ostavite sve veštačko iza sebe i napravite mesta za sve ono što je zaista važno. Posvetite pažnju detaljima i osećanjima.

Uz fokus na ono što je zaista važno, Parfois se oslobodio svega što je veštačko i istakao samo ono bitno - stvari koje vrede.

Odlučite se za modne dodatke koji će dočarati opuštenost ljeta koje je pred nama, isto tako i pripadnosti prirodi. Zato Parfois ima u kolekciji i torbe od tkanine inspirisane prirodnim materijalima poput bambusa ili drveta i minđuše u obliku školjki koje prizivaju leto.

Torbe preko ramena baziraju se na zemljanim nijansama i izvezenim detaljima – spoj tradicionalne inspiracije, trenutnih trendova i različitih tkanina poput pamuka, brušene kože i veštačke kože. Praktične oversized torbe donose šarene printove.

 Ukoliko želite da osvojite  "Parfois" paket, lajkujte našu Fejsbuk stranicu i ostavite komentar. Izvlačenje imena srećnog dobitnika biće u sredu, 10. juna

 

Komentari (0)

Loading