Promo

Marinia brend na Nedelji mode u Njujorku

Marinia brend na Nedelji mode u Njujorku

Srpski brend Marinia predstaviće kolekciju Perspective na predstojećem New York Fashion Week-u, a za učešće na najprestižnijoj modnoj manifestaciji izabran je od strane Serbia Fashion Week-a i Art Hearts Fashion –a.

Revija će se održati 10. septembra na atraktivnoj lokaciji Angel Orensanz Event Space-a na kojoj je i kuća Alexander McQueen prikazivala svoje modele dok se glumica Sara Džesika Parker svojevremeno na istoj lokaciji venčala.

- Osećam se izuzetno počastvovanom zbog učešća na New York Fashion Week-u. Za mene, kao dizajnera, to je ostvarenje dugogodišnjeg sna dok je kolekcija Perspective kulminacija mog kreativnog rada – izjavila je ovim povodom dizajnerka Marina Ilić koja stoji iza brenda Marinia.

Iako je brend, nastao pod sloganom: Don’t Be, Wanna Be, Just Be, startovao sa radom tek krajem prošle godine, ubrzano se razvija zahvaljujući odličnom dizajnu i najkvalitetnijim materijalima. Cilj dizajnerke je da kroz svoju modu što većem auditorijomu približi jedinstvene odevne komade u urbano-elegantnom stilu koji ostavlja upečatljiv utisak u svakom trenutku.