Promo

"STORY" vam danas poklanja nešto posebno!

"STORY" vam danas poklanja nešto posebno!

story

Više od četiri decenije C kafa vraća najlepše uspomene. Njen ukus, koji karakteriše prepoznatljiva i jaka aroma, uvek nas podseti na dragocene trenutke. Na vrednosti koje treba čuvati u srcu, za sva vremena.

Zato je C kafa sa poznatim voditeljem Milanom Popovićem pokrenula serijal baš pod tim imenom - „Za sva vremena“. Upoznaju nas i od zaborava čuvaju važne ličnosti naše prošlosti, koje su obeležile ne samo život u Srbiji, već i u svetu.

Da li ste znali da je Danica Tomić bila prva žena pilot na našim prostorima? Da je čuvenu „nulericu“ odnosno mašinicu za šišanje izmislio Nikola Bizumić iz Idvora? Čućete i sve o putu „od pašnjaka do naučenjaka“ čuvenog  Mihajla Pupina.

C kafa preko 40 godina čuva uspomenu na vrednosti koje traju. I uz nju decenijama stvaramo nove uspomene, one koje će se pamtiti. Mnogi od najlepših trenutaka su oni u krugu porodice, uz trpezu koju pažljivo pripremaju sjajne i vredne domaćice.

Za sve njih C kafa je pripremila sjajan poklon -  2 kesice od 200 grama prve i prave C kafe i tradicionalnu kariranu kecelju koja je uvek u modi, a može se naći samo u Lidl prodavnicama. Uz šoljicu C kafe imaćete sjajan predah, a karirana kecelja, koja asocira na momente koje čuvamo u srcu, biće najbolji štit od nestašnih mrlja.

Za tri čitateljke, C kafa je obezbedila ova sjajna poklon pakovanja.

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar i neka ovaj izuzetno vredan poklon bude baš vaš!

Izvlačenje je u četvrtak, 20. avgusta!

Komentari (0)

Loading