Lifestyle

Uz Soprano Titanium laser vaša koža je trajno oslobođena dlačica za jedan, pet ili sedam minuta

Uz Soprano Titanium laser vaša koža je trajno oslobođena dlačica za jedan, pet ili sedam minuta

Da li ste znali da je istraživanje iz 2013.godine pokazalo da žene u proseku 72 dana tokom života provode uklanjajući dlake s tela?

Ako te dane pretvorite u sate koje biste mogli da posvetite drugim, korisnijim, stvarima, pa tome dodate i troškove depilacije u salonima ili kupovine raznih pomagala za uklanjanje dlaka, poput brijača ili traka, jasno je da kratkotrajno uklanjanje dlačica oduzima puno vremena i novca.

Upravo zbog toga mnoge žene i muškarci odlučuju se za epilaciju, to jest trajno uklanjanje dlačica laserskom tehnologijom. Ali, i ova metoda ima određena ograničenja. Ne preporučuje se za osetljivu kožu, manje je efikasna na osunčanoj koži što vas uslovljava da tretmane zakažete tokom određenog perioda godine, a sama procedura traje.

Tačnije, tako je bilo sve do nedavno, kada se pojavio Soprano TITANIUM laser - najefikasniji, najbrži i najbolji laser za trajno uklanjanje dlačica s tela i lica na svetu prema oceni pacijenata i najboljih svetskih klinika!

Soprano TITANIUM laser, kompanije Alma, koja u ovoj oblasti iz godine u godinu uvodi tehnološke inovacije i već decenijama opravdava poverenje klijenata, uklanja sve dlačice sa tela i lica za samo nekoliko minuta.

Superiorna 3D tehnologija omogućava delovanje 3 lasera u jednom aplikatoru i čini ovaj laser maksimalno efikasnim. ICE Plus napredna tehnologija za hlađenje, koja konstantno hladi kožu tokom celog tretamana, doprinosi da bude prijatan i bezbedan čak i za osetljivu kožu.

Jedna od malobrojnih ordinacija u Srbiji u kojoj možete obaviti Soprano TITANIUM lasersku epilaciju i zauvek se,brzo i lako, osloboditi dlačica na telu je Derma Viva, centar lepote i zdravlja u Čačku.

– Posle nepuna dva meseca lista čekanja za Soprano TITANIUM lasersku epilaciju stalno raste i to bez reklame jer su naši pacijenti koji su isprobali ovu metodu oduševljeni i prenose svoja iskustva drugima,” kaže dr Antonelu Vučetić, specijalistu dermatovenerologije. Dr Antonela je, inače, poverenje pacijenata i klijenata u svojoj 13 godina dugoj privatnoj praksi izgradila upravo stalnim praćenjem najnovijih tehnoloških trendova i stručnošću u oblasti dermatologije i estetske kozmetologije.

Soprano TITANIUM laser uklanja dlačice sa svih delova tela brzo i efikasno. Za lasersku epilaciju pazuha potreban je samo minut, a za noge 7 minuta. Tretman možete obaviti u bilo kom trenutku dana, jer nakon toga na koži ne ostaju nikakvi tragovi, niti posledice. Procedura je potpuno bezbedna čak i za osetljivu kožu, a može se raditi tokom cele godine, čak i leti jer je bezbedan i efikasan čak i na osunčanoj koži, što do sada nije bio slučaj.

Najbrža ikada i bezbolna laserska epilacija uz primenu Soprano TITANIUM lasera je maksimalno efikasna bez obzira na gustinu, boju ili debljinu dlaka. Nakon završetka serije tretmana dlačice su otklonjene zauvek, a vaša koža glatka i meka!

U ordinaciji Derma Viva Soprano TITANIUM laserska epilacija obavlja se pod nadzorom dermatologa, a možete je zakazati u bilo koje doba godine!

Saznajte više o septembarskoj posebnoj ponudi i rezervišite svoj termin Soprano TITANIUM epilacije pozivom na: 032 327 524 ili 066 327 524, i online prijavom na www.dermaviva.rs.

https://www.instagram.com/p/CEmxKG6HJGp/

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели dr Antonela Vučetić (@derma_viva_cacak) дана 10. Јун 2020. у 1:54 PDT

Komentari (0)

Loading