Lifestyle

Najlakši i najbrži načini na koje će vam Google olakšati život

Najlakši i najbrži načini na koje će vam Google olakšati život

Digitalna revolucija bespovratno je promenila naše živote. Lagano se uvukla u sve sfere i danas ne možemo da zamislimo dan bez surfovanja po internetu. Izreka „Ako nešto ne znaš – pitaj Google” sve češće se podrazumeva, te se u današnje vreme u uobičajenoj prijateljskoj komunikaciji retko čuju pitanja: kakvo će vreme da bude, gde mogu da pronađem omiljene farmerke, gde je najbolja kafa u gradu ili gde se nalazi određena ulica. 

Google sve zna! Da li vam danas izgleda prihvatljivo da idete na putovanje bez navigacije? Sada se čini neverovatnim kako su ljudi uspevali da stignu od tačke A do tačke B bez pomoći svog virtuelnog prijatelja. Više ne morate brinuti ni oko zakazanih termina kod frizera, zubara, poslovnih sastanaka – tu je Google Calendar da misli umesto vas. Od velike pomoći mogu biti i druge Google aplikacije i usluge, kao što su Google Drive i Google Photos, a sve one su unapred instalirane na Samsung uređajima, bez ograničenja. 

U nastavku vam donosimo nekoliko skrivenih Google trikova koji vam mogu umnogome olakšati život, jednostavno i brzo:  

Personalizujte svoja putovanja

Osim za snalaženje u prostoru i sigurno stizanje na željeno odredište, Google Maps ima i brojne druge opcije. Ako još uvek niste sigurni da li je neko mesto odgovarajuće za vaš odmor, proverite kako ono izgleda pre nego što krenete na put, a samo putovanje možete isplanirati i do najsitnijih detalja. Primera radi, kada unesete svoju rutu u Google Maps, uvek možete uneti i planirane pauze i odmorišta, kako biste dobili što precizniju procenu dužine trajanja puta. 

Radite i učite bez ograničenja

Učenje ili završavanje poslovnih obaveza od kuće danas su postali deo svakodnevice, a uz Samsung uređaje imaćete direktan pristup Microsoft Office-u i korisnim aplikacijama za rad ili učenje na daljinu. Saradnja sa kompanijom Microsoft pruža pristup alatkama koje koristimo svakodnevno, kao što su skeniranje i potpisivanje PDF dokumenata ili konvertovanje slika u Excel tabelu. 

Ostanite uvek povezani

Za one koji u svom kalendaru imaju mnoštvo sastanaka ili žele više vremena da provode sa prijateljima, Samsung je u partnerstvu sa kompanijom Google predstavio FHD video-pozive putem platforme Google Meet. Ova platforma ne nudi samo kvalitetne i brze video-konferencije, već omogućava da se njima pridruži i do 100 ljudi. Pored toga, uz širokougaoni režim koji je dostupan na najnovijem Galaxy S20 FE telefonu i stabilnu Wi-Fi povezanost, rad od kuće biće mnogo produktivniji. 

Uživajte u zabavi bez rizika

Gledanje televizijskih emisija i filmova jedan je od omiljenih izvora zabave. Zahvaljujući poboljšanoj integraciji sa Galaxy uređajima i lakšem pristupu ovoj platformi putem aplikacija Samsung Daily, Bixby i Finder, korisnici će otkriti najbolji sadržaj s Netflixa. Pored toga, svi oni koji unapred naruče novi Galaxy S20 FE telefon mogu potpuno besplatno uživati u omiljenoj muzici i video sadržajima na YouTube Premium platformi, u periodu do četiri meseca. Muzika sa YouTube platforme je sada dostupnija nego ikada pre zbog integracije sa Google Play Music, koja korisnicima dozvoljava da pesme slušaju odvojeno od videa.

Komentari (0)

Loading