Promo

Skyline Belgrade – novi simbol Beograda

Skyline Belgrade – novi simbol Beograda

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade održana je sinoć u poslovnom parku Airport City Belgrade, u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i ambasadorke Izraela Nj. E. Alone Fišer-Kam. AFI Europe, vodeća kompanija u oblasti razvoja nekretnina i investicija u centralnoj i istočnoj Evropi, stoji iza ovog jedinstvenog kompleksa, koji će u budućnosti postati novi simbol Beograda. Priliku da se upoznaju sa projektom vrednim 200 miliona evra imalo je više od 500 gostiju - istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta, kao i sveta kulture i javnog života.

Projekat Skyline Belgrade predstavlja moderan kompleks impozantne veličine, na prestižnoj lokaciji u centru grada, poznatoj po velikom broju diplomatskih predstavništava. Kompleks će se prostirati na više od 100.000 kvadratnih metara stambenog, maloprodajnog i poslovnog prostora. Prostrana podzemna garaža na više nivoa biće na raspolaganju svima koji budu živeli ili radili u kompleksu.

Skyline Belgrade predstavlja potpuno osveženje u urbanističkom i arhitektonskom smislu. Elegantna i sofisticirana arhitektura krasiće ovaj projekat, koji će svojim stanarima ponuditi posebne pogodnosti uz privatni bazen, spa, recepciju, održavanje i niz rekreativno uslužnih sadržaja. Svaki stan u ovom kompleksu predstavljaće unikatan, kvalitetan i udoban komad raja na samom vrhu Beograda. U sklopu projekta obližnji park Gazela – Tri ključa, biće preuređen u jedinstvenu zelenu oazu koja će oplemeniti ovaj kraj i pružiti svim Beograđanima savršen ambijent za odmor i uživanje.

Tokom večeri prisutnima su se obratili gospodin Adir El Al, CEO projekta Skyline Belgrade, ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer-Kam i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

- Srećan sam što imam priliku da predstavim stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, još jedan uspešan projekat kompanije AFI Europe, čiju izgradnju uskoro započinjemo. Ovaj kompleks pružiće svojim stanarima jedinstvene pogodnosti i luksuz, a sve to na prestižnoj lokaciji u samom centru grada koja će, izgradnjom kompleksa i preuređenjem obližnjeg parka, povratiti stari sjaj. Ponosni smo na to što ćemo kroz ovu našu investiciju od 200 miliona evra obezbediti mnoga nova radna mesta i doprineti razvoju lokalne privrede. Želeo bih posebno da se zahvalim predstavnicima Republike Srbije i grada Beograda na dobrim odnosima i poverenju koje su nam ukazali. Uz izuzetnu saradnju i njihovu podršku stigli smo do ovog momenta u kome počinjemo naš treći veliki projekat u Beogradu, Skyline, za koji smo uvereni da će biti naš ponos i novi simbol Beograda - istakao je Adir El Al, CEO projekta Skyline Belgrade.

Ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer izjavila je:

- Veoma sam ponosna što imam priliku da prisustvujem pokretanju trećeg projekta kompanije, koji će, kako govori i njegovo ime, preoblikovati panoramu Beograda. Kontinuirane i rastuće izraelske investicije u Srbiju ne predstavljaju samo izraz poverenja izraelskih investitora u Srbiju, već, pre svega, izraz poverenja koje stanovnici Beograda imaju u njih.

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali je izjavio:

- Skyline Belgrade je jedan od velikih projekata koji će promeniti panoramu Beograda i predstavljati jedan od novih, možda i najlepših simbola grada. Ovo je dokaz da sve veći broj investitora veruje u našu zemlju i naš grad, što pokazuje da smo postali zemlja atraktivna za ulaganje.

Ekskluzivni zastupnik prodaje projekta Skyline Belgrade je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International (CBRE Srbija).