Promo

Šta sve stoji iza imena „METOD”?

20/10/2020

story

Već dugi niz godina, METOD je ime za IKEA kuhinje odličnog kvaliteta po povoljnim cenama. No, METOD nije samo jedan tip kuhinje. Radi se o celom sistemu koji nudi bezbroj mogućnosti za dizajn kuhinje. Elementi, frontovi i razni dodaci stvoreni su da usreće ljubitelje kako tradicionalnog, tako i modernog stila koji će se lako uklopiti u svaki dom.

Niz prednosti

Uz same kuhinje, METOD podrazumeva i niz prednosti, smišljenih po meri tvojih želja i potreba. Kad se odlučiš za svoju kuhinju iz snova, ne moraš dugo da čekaš, jer ona te već spremno čeka u IKEA skladištu. Uz to, naši stručnjaci rado će ti pomoći kroz usluge planiranja i instaliranja da je uklopiš u svoj dom. Ali nisu samo METOD kuhinje fleksibilne – fleksibilno je i plaćanje. Svoju novu kuhinju možeš da platiš i u 24 rate, bez kamate.

Zadovoljstvo na duge staze

Kvalitetne i pametne METOD kuhinje dizajnirane su da ti pruže prostor za pripremu jela, kreativnost i druženje na duge staze. Zato ti uz svaku kuhinju nudimo 25 godina garancije. A da bi uživanje bilo još veće, sada možeš da se raduješ i novim trajno sniženim cenama.

Istraži beskrajne mogućnosti METOD kuhinja na IKEA.rs.

Komentari (0)

Loading