Promo

Proglašene finalistkinje "Veuve Clicquot business woman award" u Srbiji

Proglašene finalistkinje "Veuve Clicquot business woman award" u Srbiji

U Beogradu je, 05. oktobra u Jugoslovenskoj kinoteci, održano polufinale izbora za "Veuve Clicquot Business Woman Award". Srbija je od pet kandidatkinja odabrala dve koje će se naći u trci za titutlu najuspešnije dame u regionu.

Titule najuspešnijih dama u Srbiji ponele su Svetlana Popović, suvlasnik i komercijalni director kompanije PurPur Technology i Nataša Milanović vlasnica kompanije Biosil.

Nataša Milanović, Anna-Wlodarz, Mila Litvinjenko i Svetlana Popović

Prošlogodišnja pobednica, Mila Litvinjenko, osnivač i direktor kozmetičke kuće “Aura”, našla se na čelu žirija koji je doneo odluku o tome koje dve dame odlaze u finale.

Članovi žirija bili su gospođa Lena Kovačević, džez-muzičar, kompozitor i tekstopisac; gospođa Svjetlana Krčo, jedan od osnivača i direktor IT kompanije DunavNet, kao i gospođa Bojana Vukosavljević, principal menadžer za program Saveta za mala preduzeća EBRD-a, u svojstu spoljnog člana i savetnika.

Jean-Baptiste Descours, Anna Wlodarz, Jadranko Smokrović i Ivan Novak

Pored glasova ovih uspešnih dama, svojim glasom odluci je doprineo i predstavnik kuće Veuve Clicquot, Jadranko Smokrović.

Nagrada "Veuve Clicquot Business Woman Award" osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene Madame Clicquot, a svake godine dodeljuje se uspešnim poslovnim ženama širom sveta.

Atmosfera tokom dodele nagrada

Na polufinalnom izboru, pored kandidatkinja, u lepoj atmosferi i degustaciji šampanjca uživale su i brojne poznate ličnosti, pa su tako podršku uspešnim damama, između ostalih pružili i Duška Jovanić, Nenad Radujević, Miloš Nadaždin, Danijela Karić, Goga Grubješić, Dragana Jovanović, Ida Prester, Tamara Paunović, Ksenija Bujišić, Filip Maksimović i mnogi drugi.

Ida Prester, Mila Litvinjenko i Lena Kovačević
Duška Jovanović
Nenad Radujević
Olivera i Marko Stojanović
Ivana Mandić Marinković
Danijela Karić sa prijateljicom
Blogerke Jelena Karakaš i Jelena Milićević
Blogerka Svetlana Prodanić sa prijateljicom
Blogerka Mima Zečević sa prijateljicom
Blogerka Jovana Radojičić sa prijateljicom

Regionalno finale "Veuve Clicquot Business Woman Award" (Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Slovenija) održaće se u Zagrebu 29. novembra u hotelu “Esplanade”.

Nakon toga, pobednica će imati izvanrednu priliku da se druži i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims, na kojoj će se okupiti pobednice svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada.