Lifestyle

iStyle – Apple Premium Reseller – otvorio prodavnicu na Terazijama

iStyle – Apple Premium Reseller – otvorio prodavnicu na Terazijama

iStyle je otvorio Apple Premium Reseller prodavnicu na Terazijama, 12. oktobra 2017. godine. U prijatnom ambijentu dizajniranom po Apple standardima, kupci su imali mogućnost da upoznaju i isprobaju inovativne Apple proizvode i rešenja, uključujući Mac, iPhone, iPad, Beats slušalice i zvučnike, kao i širok asortiman dodataka.

- Veoma nas raduje otvaranje naše nove Apple Premium Reseller prodavnice na Terazijama, u okviru koje će kupci imati priliku da se uvere u izvanredno iskustvo kupovine - naglasila je Ljiljana Bauk, direktor iStyle-a.

- Naše ljubazno i stručno osoblje će rado izaći u susret svakome ko želi da nauči više o Apple-ovoj paleti proizvoda, kao i o širokom spektru bogatog portfolia koji nudimo.

U iStyle Apple Premium Reseller prodavnici na Terazijama, svim našim kupcima su na raspolaganju obučeni prodavci, kako bi na najbolji mogući način prezentovali najnovije Apple proizvode. Od novog MacBook Pro Touch Bar računara, do tankog, laganog i moćnog MacBook Air-a, fantastičnih iPad i Pad Pro uređaja, sjajne linije iPhone modela, pa sve do Beats slušalica i zvučnika, uključujući i veliki izbor različitih dodataka.

Posebno prilagođeno okruženje, otvorenog koncepta, osmišljeno je sa ciljem da isprobate i upoznate bogatu ponudu proizvoda na licu mesta. Osoblje obučeno od strane Apple-a, rado će posavetovati kako početnike u Apple svetu, tako i profesionalne korisnike.

Više informacija o iStyle Apple Premium Reseller-u možete pronaći na: www.istyle.rs