Lifestyle

Spoooky shopping weekend: Vikend posvećen obeležavanju Noći veštica uz jezivo dobre popuste u SC Stadion

Spoooky shopping weekend: Vikend posvećen obeležavanju Noći veštica uz jezivo dobre popuste u SC Stadion

U subotu 28. oktobra i nedelju 29. oktobra u Šoping Centru Stadion, biće organizovan Spoooky shopping weekend. Tim povodom smo za naše verne potrošače spremili mnogobrojne popuste, ljubitelji dobre kupovine imaće priliku da kupuju artikle omiljenih brendova po sniženim cenama. Pored jezivo dobrih popusta spremili smo i program koji će održati u subotu i nedelju od 11 do 20 časova, nivo O, a sve u duhu obeležavanja Noći veštica.

Posetioce očekuje niz aktivnosti, edukacija i zabave za celu porodicu, a međusezonski popusti su uvek dobrodošli kao priprema za predstojeću sezonu. Opremite sebe i decu za zimski period, častite se sjajnim šopingom i priuštite sebi i svojim mališanima nezaboravnu zabavu.

Vidimo se u Stadion Shopping Centru!

Program:

SUBOTA 28. oktobar
Od 11 do 12 časova: Face painting by Dreamland
Od 11 do 13 časova: Radionica "Kako napraviti svoju strašnu bundevu"
Od 16 do 19 časova: Insta kamera
Od 18 do 20 časova: Predstava “Borba između dobra i zla”

NEDELJA 29. oktobar

Od 11 do 12 časova: Face painting by Dreamland
Od 11 do 13 časova: Radionica "Kako napraviti svoju strašnu bundevu"
Od 13 do 15 časova: Radionica ukrašavanja medenjaka
Od 17 do 20 časova: Predstava "Poleti na mojoj metli"

Omogućite svojim mališanima da budu deo čuvene Noći veštica! Namenska radionica engleskog jezika za decu svih uzrasta Vas očekuje ovog vikenda u TC “Stadion”, a profesori Akademije Oxford su tu za decu tokom subote i nedelje, u periodu od 12 do 20 časova.

Decu školskog i predškolskog uzrasta očekuju brojne interesantne aktivnosti, tokom kojih će saznati od kada se ovaj praznik proslavlja i koja je njegova simbolika. Naučiće i mnoge nove reči engleskog jezika i time značajno poboljšati svoj fond, a sve to uz pesmu i pažljivo osmišljene igre, primerene njihovom uzrastu i interesovanjima.
Radionica engleskog jezika za decu je tematski usmerena na Noć veštica, tako da će mališani predškolskog i školskog uzrasta imati prilike da uzmu učešće u pravljenju maski, a profesori će im objasniti i šta je Trick or treat. Isto tako će se predavači potruditi i da svako zainteresovano dete uključe u proces ukrašavanja bundeva, ali i u mnoge druge zabavne aktivnosti, a kako bi učesnici zaista stekli utisak da učestvuju u proslavi ovog čuvenog praznika.

Zamišljena kao interaktivna, ova specijalizovana radionica će omogućiti svakom detetu da uzme učešće u različitim, vrlo pažljivo osmišljenim edukativnim i zabavnim aktivnostima. A kako je poznavanje engleskog jezika naročito važno, otvorena je mogućnost i da se svako ko želi, prijavi za pohađanje namenskih edukacija engleskog jezika, koje su dostupne u okviru ove institucije. A roditelji učesnika bi morali biti informisani o tome da njihovo dete ima mogućnost da stekne i naročito poznat Kembridž sertifikat, uzevši u obzir da radionicu organizuje institucija, koja je na teritoriji naše zemlje zvanično ovlašćena za sprovođenje ispita i izdavanje tih sertifikata kandidatima različitih uzrasta.

Ukoliko želite svom detetu da proširite vidike i istovremeno mu omogućite da nauči nešto novo, te da upozna tradiciju dugu vekovima, onda je ovo pravi izbor. Radionica engleskog jezika za decu za Noć veštica će sigurno ispuniti Vaša očekivanja!