Promo

Novi koncept Perwoll Fashion Week-a oduševio sve modne sladokusce

Svako godišnje doba sa sobom donosi i nove trendove u svetu mode.

Novi koncept Perwoll Fashion Week-a oduševio sve modne sladokusce

Promo

Jesenje kolekcije uvek su inspirisane tako da ohrabre da iz sumorne jeseni izvučemo ono najlepše – spektar neverovatnih boja. Tako je više od 60 poznatih kreatora u okviru 47. Perwoll Fashion Week-a predstavilo svoje nove kolekcije i oduševilo sve ljubitelje mode i modne gurue.

Ovogodišnji Perwoll Fashion Week koncipiran je malo drugačije, svi zainteresovani imali su priliku da pogledaju onlajn 35 modnih programa. Modni komadi predstavljeni na revijama izazvali su veliku pažnju, a „privilegija“ prvog reda bila je dostupna svima. Ljubitelji mode su atraktivne i kvalitetne modne sadržaje, uz  vrhunsku video i foto produkciju, mogli da prate u društvu bliskih osoba, iz topline svoga doma ili ambijenta po sopstvenom izboru i da uživaju u neverovatnim kreacijama naših modnih umetnika, poput Dragane Ognjenović, Marije Tarlać, Boška Jakovljevića, Predraga Đuknića, Ane Trošić Trajković, ali i mnogih drugih.

Promo

 

 

Na ovogodišnjem kultnom modnom događaju rame uz rame sa profesionalnim modelima našle su se i poznate ličnosti poput Marije Bergam i Mirjane Karanović, a za sve koji nisu bili u prilici da isprate prenos uživo sadržaj je još uvek dostupan na digitalnim Belgrade Fashion Week kanalima.

Kao brend koji voli modu i prati sve njene promene, Perwoll je i ove godine bio partner omiljene modne manifestacije. Kako bi novi, ali i stari, trendi komadi zadržali sjaj potrebna im je posebna nega, a pravi saveznik u ovoj misiji je upravo Perwoll tečni deterdžent uz koji će odeća čak i od najosetljivijih materijala biti očuvana i izgledati kao sa modne piste.

Promo

 

 

Ove sezone, Perwoll je predstavio neodoljive cvetne mirisne note novog Perwoll Renew & Blossom deterdženta koji će probuditi sva vaša čula.

Pored toga što čuva i vraća sjaj garderobi, Perwoll sa svojim #Rethinkfashion konceptom podstiče vašu kreativnost u kombinovanju odeće uz idealnu negu, sa željom da se pozitivno utiče na okruženje i životnu sredinu.

Promo

 

 

Perwoll je posvećen očuvanju životne sredine u svim segmentima, a njegove nove boce su sada napravljene od 50 odsto reciklirane plastike.

Komentari (0)

Loading