Lifestyle

Fondacija Novak Đoković i brend Donesi u zajedničkoj akciji za naše najmlađe

Donesi još jedan vrtić u Srbiju

Fondacija Novak Đoković i brend Donesi u zajedničkoj akciji za naše najmlađe

Donesi još jedan vrtić u Srbiju nova je inicijativa Fondacije Novak Đoković i brenda Donesi, regionalnog lidera u online naručivanju i dostavi. U okviru ove akcije, njihovi korisnici će imati priliku da u naredna tri meseca doniraju sredstva uz pomoć kojih će Fondacija Novak Đoković otvoriti vrtić u selu Vajska, opština Bač.

Svako drugo dete u Srbiji nema mogućnosti da pohađa predškolsko obrazovanje, a upravo odnos prema detetu u ovom periodu često igra ključnu ulogu u ostvarivanju njegovog potencijala. Vodeći se time, Fondacija Novak Đoković, godinama unazad otvara vrtiće u kojima se podučava po modernim programima kako bi naši mališani mogli da otkriju i ostvare svoje snove. Prepoznajući važnost ovakvog ulaganja, Donesi je odlučio da se uključi i svojim korisnicima omogući da brzo i jednostavno doniraju sredstva za otvaranje vrtića za 80 mališana iz sela Vajska, opštine Bač. 

"Nakon skoro 15 godina poslovanja u Srbiji tokom kojih smo sprovodili različite društveno odgovorne projekte, poželeli smo da ovog puta u njih uključimo i naše korisnike. Fondacija Novak Đoković bila je naš prvi izbor partnera i sigurni smo da je ovo tek početak jedne lepe i uspešne saradnje." – istakao je Srđan Stanković, Generalni direktor Donesi za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. 

Kako biste se uključili u kampanju #donesiradost sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom plaćanja svoje narudžbine na Donesi aplikaciji ili sajtu, odaberete opciju plaćanje karticom, kliknete na dugme Želim da učestvujem u kampanji Donesi još jedan vrtić u Srbiju i odaberete iznos svoje donacije. Novac koji donirate za kampanju biće prosleđen Fondaciji Novak Đoković kao korisniku sredstava potrebnih za otvaranje vrtića u selu Vajska.

Promo

 

 

Nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković, Maja Kremić, istakla je da je izuzetno ponosna na ovu saradnju.

"Srećni smo kada vidimo da drugi prepoznaju važnost naše misije i pridruže nam se u tome, pa kao rezultat toga nastane ovako divna saradnja koju smo započeli sa brendom Donesi. U radu naše Fondacije uvek se vodimo idejom da naše malo nekome znači mnogo. Iz tog razloga, odlučili smo da zajednički pokrenemo inicijativu koja će podrazumevati skroman doprinos svakog pojedinca da se mališanima iz Opštine Bač omogući da pohađaju vrtić", istakla je Kremić.

Da li znate da svojom donacijom od samo 100 rsd, učestvujete u kupovini drvenih boja i flomastera? Donacijom od 500 rsd obezbeđujete knjige i slikovnice, dok za iznos od 1000 rsd, mališanima iz sela Vajska omogućavate igračke, mozgalice, edukativne igre pamćenja i ostale igračke za finu motoriku koje su veoma važne za njihov razvoj i srećno odrastanje. Udruženim snagama možemo mnogo više, a ima li šta lepše od dečije radosti?

 

Komentari (0)

Loading