Lifestyle

Bogat izbor smrznute ribe iz divljeg ulova

Zdrav i ukusan obrok nikada nije bilo lakše pripremiti uz bogat izbor Frikomovih smrznutih fileta

Bogat izbor smrznute ribe iz divljeg ulova

Priprema je sada dodatno olakšana i veoma praktična jer nećete gubiti vreme na odlazak na pijacu i čišćenje ribe jer su Frikom fileti prethodno očiščeni i odmah spremni za upotrebu. Na ovaj način štedite i vreme i novac a obrok je spreman za samo 15 minuta! Filet oslića, lososa, dimljenog lososa, crnog  bakalara - teško je odabrati, jer su sve vrste  veoma ukusne i svakog dana možete pripremiti drugačiji obrok za vašu porodicu.

Zbog visoke biološke vrednosti i lake svarljivosti, smrznuta riba se izdvaja kao namirnica koja je preporučljiva za sve uzraste. Pored toga, Frikom riba je iz divljeg ulova i  sveže smrznuta - jer se nakon ulova smrzava u najkraćem mogućem roku, čime se obezbeđuje očuvanje svih hranjivih i nutritivnih vrednosti.

Promo

 

 

Oslić je veoma popularan na srpskoj trpezi u toku ali i nakon posta, blagog je ukusa a filet mu je mekan i sočan i ne sadrži suvišne masnoce. Frikomovi fileti crnog bakalara, obzirom na svoju niskokaloričnu vrednost, predstavljaju idealnu namirnicu namenjenu svim ljubiteljima laganih ribljih jela. Losos je svakako jedna od najcenjenih vrsta ribe, prvenstveno zbog svog jedinstvenog ukusa i sočnosti, kao i  obilja omega 3 masnih kiselina koje su bitne za očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova. Frikom losos filet je iz divljeg ulova, što  je dodatan razlog da ga uvrstite u svoju redovnu ishranu  i uživate u razovrsnim ribljim specijalitetima.

Pored toga što su zdravi i ukusni, Frikom fileti predstavljaju pravi izbor za predstojeće praznike i prazničnu trpezu a svaki ručak i večeru u krugu porodice i prijatelja, pretvoriće u svečano okupljanje.

 

Zato Biram Frikom

Komentari (0)

Loading