Promo

Da li nam je zaista potrebna krema za kožu oko očiju ?

Koža oko očiju je ekstremno tanka te se bore, fine linije, tamni podočnjaci i otoci veoma brzo pojavljuju.

Da li nam je zaista potrebna krema za kožu oko očiju ?

Promo

Predeo oko očiju je najekspresivniji deo lica, ali I najnežniji - pored suza, i mimike,  dnevno trepnemo 10.000 puta. Koža oko očiju je ekstremno tanka te se bore, fine linije, tamni podočnjaci i otoci veoma brzo pojavljuju. Zbog toga su za predeo oko oka formulisani posebni proizvodi, nežni -  ali efikasni.

Promo

 

Užurbani stil života i nedostatak sna... Stres i umor ostavljaju trag na koži i pogled dobija umoran izgled.  [CELL TARGETING SYSTEM] tehnologija, inspirisana  najnovijim naučnim istraživanjima u kombinaciji sa biljnim ekstraktima efikasno deluje protiv prvih bora u predelu oko oka u minimizira vidljive znakove umora. 

Multi-Active Eye Cream je intezivno osvežavajuća gel-krema koja u kombinaciji sa krio-metalnim aplikatorom trenutno osvežava i rashlađuje kožu, čineći je blistavom i odmornom.

Promo

 

Extra- Firming Eye Contour Cream, 2-u-1 anti-aging balzam za kožu oko očiju  minimizira vidljivos bora, tamnih kolutova i otečenosti vraća koži mladalački izgled. Preporučuje se ženama sa 40 i više godina, sa vidljivim borama oko očiju.

Moćna kombinacija albicije, ekstrakti kofeina i escina iz kestena deluju na tamne podočnjake  i znakove umora dok ekstrakt kengurovog cveta vidljivo učvršćuje kožu, deluje protiv bora i daje efekat liftinga. 

Promo

 

Total Eye Lift - prirodno moćna krema za negu kože oko očiju sa 94% sastojaka prirodnog porekla. Efekat  vidljiv za 60 sekundi – koža oko očiju je osvežena I zategnuta .

Biljni ekstrakti organske harungane I cveta kasije čine da koža predella oko očiju izgleda glađe, blistavije uz vidljivi lifting efekat. Gel-krema hidrira I umiruje kožu,umanjuje otečenost i tamne podočnjake, fine linije I bore. 

Total eye lift je testiralo 110 žena u period od 28 dana, a ovo su njihovi utisci : 

85% žena je izjavilo da je koža zategnuta

80% žena je izjavilo da su otečenost I tamni podočnjaci manje vidljivi

88% žena je primetilo da oči izgledaju odmornije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading