Promo

Bezbedan i revolucionaran način da sami izbelite zube

24/12/2020

Na pomen savršenih zuba prva asocijacija koju imamo je njihova belina. Za ovaj tako važan faktor našeg osmeha ne mora biti zadužen stomatolog, niti potrebna poprilična svota novca.

Bezbedan i revolucionaran način da sami izbelite zube

Foto: WhiteWash Laboratories

Mogućnost da sami povratite prirodnu belinu zuba nudi ekskluzivna NANO dentalna kozmetika, od nedavno dostupna i u Srbiji. Svi NANO proizvodi su klinički dokazani i bez peroksida, što znači da ih možete koristiti svakodnevno, bez rizika od oštećenja zuba i desni.

Nastala u Velikoj Britaniji kao rezultat petogodišnjeg rada vrhunskih stručnjaka iz oblasti oralne nege, Nano dentalna kozmetika garantuje bezbednost, kvalitet i vidljive rezultate za relativno kratko vreme.

Član brojne Nano porodice je NANO VOLCANIC pasta za izbeljivanje zuba, na bazi aktivnog uglja i vulkanskih minerala.

Foto: WhiteWash Laboratories

 

Ova dva sastojka efikasno ali nežno poliraju zube i uklanjaju površinske mrlje nastale konzumiranjem obojene hrane i pića. Nisko abrazivna formula ne sadrži peroksid, parabene, alkohol niti bilo koji drugi sastojak koji bi oštetio zubnu gleđ i usnu sluzokožu.

Proizvod nije testiran na životinjama i potpuno je pogodan za vegane. Upotrebljava se lako, kao i standardna pasta za zube, dva puta dnevno,  kako bi se postigli najbolji rezultati. Savetuje se poštovanje preporuke stomatologa da pranje zuba traje 2 minuta.

Redovnom upotrebom NANO VOLCANIC paste za izbeljivanje postiže se posvetljivanje zuba, smanjenje plaka, osvežavanje daha i zaštita od karijesa. Po pristupačnoj ceni dobijate vrhunski dentalni tretman izbeljivanja zuba za do dve nijanse u sopstvenom domu!

Komentari (0)

Loading