Promo

Novo veliko pakovanje Black’n’Easy kafe

Jedno pakovanje – dvadeset buđenja koja počinju vašom savršenom dozom kafe!

Novo veliko pakovanje Black’n’Easy kafe

Ako ne možete da zamislite savršen početak i produktivan ostatak dana bez one prve jutarnje kafe, sigurno već uveliko uživate u punom ukusu prave turske Grand Black’n’Easy kafe. Od sada ćete moći da uživate u dozi baš po vašoj meri i svoje jutro započnete uz novo veliko Black’n’Easy pakovanje. 

Za pripremu kafe u šolji standardne veličine, preporučujemo dve kašičice, ali ukoliko volite da prvi jutarnji gutljaj kafe ima pojačan ukus, novo Black’n’Easy pakovanje kreirano je tako da zadovolji vašu idealnu meru. To znači da vas u novom i praktičnom Black’n’Easy pakovanju čeka čak 160g prave turske kafe, vrhunskog kvaliteta, dovoljnih za dvadeset šoljica. Po otvaranju, ispraznite sadržaj kesice u originalno pakovanje uz koje dolazi, i možete biti sigurni da će svežina i aroma ostati u potpunosti sačuvane. Priprema traje samo minut, kao što važi i za sve ostale kesice iz Black’n’Easy asortimana. Dok se voda greje u ketleru, sipajte kafu u svoju omiljenu šolju, ali baš onoliko kafe koliko sami želite, a potom vrućom vodom prelijte kafu, promešajte i uživanje u ispijanju prave turske kafe može da počne! 

Promo

 

Zahvaljujući brzoj i lakoj pripremi, uz Black’n’Easy možete duže da uživate u ispijanju prve kafe izjutra ili se bez žurbe posvetite ostalim jutarnjim rutinama. Idealna mera omiljene kafe koja prati vaš ritam daće vam energiju da započnete jutro pružajući poseban užitak koji traje čitav dan!

 

Komentari (0)

Loading