Lifestyle

Prolećno generalno spremanje kuće

Da biste temeljno očistili prostor u kom živite od bakterija i alergena, neophodno je da koristite kvalitetne metode čišćenja, kao i uređaje najviših performansi

Prolećno generalno spremanje kuće

Prolećne temperature i sunce koje sve više zaviruje u naš dom, definitivno nas opominju da je vreme za veliko čišćenje, te da svoj dom osvežite i doprete i do onih površina koje ste tokom zimskih meseci zanemarivali. Jer kad sunce ogreje, sva prašina ispod kauča i ostalih komada nameštaja počne više da se oseća, primećuje i utiče na naše zdravlje.

Prilikom raspremanja doma najvažnije ga je za početak temeljno očistiti - od plafona do poda, čime ćete sprečiti dupli posao. Uklanjanje paučine nalazi se među prvim stavkama. Mnogi paučinu vezuju samo za ćoškove, međutim važno je napomenuti da se ona skuplja i na zidovima, zato ju je potrebno laganim pokretima ukloniti mikrofiber džogerom ili još bolje Samsung Jet90E usisivačem, koristeći štapni nastavak koji idealno rešava probleme tog tipa.

Samsung promo

 

Uz pomoć displeja koji se nalazi na samom vrhu, moći ćete da osigurate optimalan režim usisavanja, čak i gotovo neprimetne prašine. Zahvaljujući antistatičkoj četki i specijalnim dodacima, zgodan je za uklanjanje najsitnije prašine, paučine i nepristupačnih mesta u vašem domu.

Nakon toga, dobro bi bilo usisati i sam nameštaj. Samsung Jet 90E, zahvaljujući digitalnom inverter motoru održava visok nivo energetske efikasnosti, dok sa ultrazvučnim zavarenim aeroprofilnim lopaticama, optimizuje protok vazduha i pruža snažnu usisnu snagu do 200W. Zahvaljujući Litijum Jon bateriji visokog kapaciteta od 21.9V, održava visok nivo energetske efikasnosti i vreme usisavanja do 60 minuta. Samsungov Jet 90E se izdvaja od ostalih modela u klasi zbog svoje jedinstvene petostruke filtracije - glavni ciklon i metalni mrežasti filter iz uvučenog vazduha odvajaju krupne čestice prašine, mlazni ciklon i mikrofilter sakupljaju sitnu prašinu, a ultrafini filter zadržava 99,999% mikročestica i alergena. Na taj način će vaš dom stalno biti ispunjen čistim vazduhom.

Nakon toga krpom je poželjno obrisati drvenariju, vrata, prozore, komode i police, a potom se posvetiti detaljnom pranju posteljine. Sa WW9800T mašinom za veš sa AI Control i Auto Dispense tehnologijom postići ćete izvanredan efekat. Na 60 stepeni, kada je reč o šarenom vešu, ili 90, ukoliko je u pitanju beli pamuk, ona će deterdžent pretvarati u mehuriće i obezbediti mu da brzo prodre u tkaninu i lako ukloni nečistoću, istovremeno štedeći energiju i štiteći boju i teksturu materijala. A za zaista dubinsko i higijensko čišćenje odeće parom odaberite Hygiene Steam program koji poboljšava kvalitet pranja bez prethodnog tretiranja i uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena. Posteljinu je potrebno potom dobro prosušiti, ispeglati, a potom na 40 stepeni oprati ćebiće, zavese i stolnjake.

Za sam kraj ostavite podove, a prethodno pomerite nameštaj od zida i priđite delovima koje ste tokom godina zanemarivali, a istovremeno tepihe usisajte sa obe strane. Kada završite, vratite sve na mesto i drvene, laminatne, linoleumske ili površine prekrivene pločicama prebrišite sredstvom za podove.

Navedeni uređaji trenutno su na popustu do 30 odsto1, zaključno sa 2.5.2021. godine ili do isteka zaliha. Za više informacije posetite: https://www.samsung.com/rs/offer/clean-promo-2021/. Izabrani proizvodi dolaze i sa pet godina garancije koja važi za određene mašine za pranje veša i usisivače kupljene do 30.6.2021, kao i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu do 31.5.2021. Za više informacija posetite: https://www.samsung.com/rs/offer/5yw-promo-2021/.

 

1 Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cene u ovlašćenim Samsung prodavnicama, o čemu kupac može da se informiše na ovlašćenom Samsung prodajnom mestu.

 

Komentari (0)

Loading