Lifestyle

Tretman Facelifting bez operacije konačno stigao u Beograd

Autor: | 08/11/2017

Tretman Facelifting bez operacije konačno stigao u Beograd

Doktor Vladan Milošević govori o novoj revolucionarnoj tehnici 8 tačaka facelifting uz pomoć koje će dame izbrisati bore bez odlaska pod nož

Zahvaljujući novoj revolucionarnoj tehnici estetske hirurgije, dame uskoro neće morati da idu na operaciju facelifting kako bi postigle blistav izgled, nego će isti rezultat moći da ostvare primenjujuci tretman 8 tačaka facelifting. Doktor Vladan Milošević odnedavno ovaj zahvat praktikuje u svojoj ordinaciji "Centar reedukacije, a sa njim pričamo o ovom tretmanu.

Šta predstavlja tretman 8 tačaka Facelifting?

- 8 tačaka Faceliftinga su niz preciznih injekcionih tačaka na licu, koje koristimo u manjoj meri za tretiranje estetsko - kozmetičkih problema,već se fokusiramo na uzrok i simptome problema starenja lica pacijenta, koje prirode je koža i bore, ali i na koji način ih najbolje poboljšati. Tretiramo lice tako da ono nakon tretmana po svim tačkama bude kao novo i blistavo.

Doktor Vladan Milošević

Kako se izvodi ovaj tretman?

- Pacijentu se prvenstveno uradi analiza i dijagnostika lica. Nakon toga se objasni sam princip estetke intervencije kao i očekivani rezultati. Rezultat je ulepšan, prirodan izgled prilagođen individualnim potrebama. Nakon nanošenja lokalnog anestetika, pristupa se aplikaciji hijaluronskih filera. 8 tačaka faceliftinga uzimaju u obzir celo lice pacijenta, obraćajući pažnju na posebne delove lica na jedan individualno - strateški način: regija čela, glabelarna regija, temporalna regija, regija obrva, regija oko očiju, regija obraza, nazolabijalna regija, marionete regija, regija usana , regija brade i regija donje vilice.

8 tačaka faceliftinga imaju za cilj opservaciju celog lica ali i pojedinačnih zona lica kao i optimizacije najboljeg estetskog nehirurškog zahvata, radi dobijanja najboljih estetskih rezultata za pacijenta. Oni predstavljaju sinergiju između praktičnog fiziološko – anatomskog poznavanja lica pacijenta i neposrednog uticaja određenih oblasti lica, kao i estetsko injekcionog zahvata radi dobijanja idealnog estetskog ishoda.

Da li je ovaj tretman verna zamena za operaciju faceliftinga?

- Hirurški facelifting je nanošenje relativno teških povreda na glavi i licu, a tu su i rizici od infekcija i velikih ožiljaka. Nehirurški facelifting u 8 tačaka je nemerljivo manje neprijatan za pacijenta, manje bolan i bez posebnog post interventnog oporavka. Zapravo pacijent je odmah spreman da se vrati svojim svakidašnjim delatnostima. Željeni rezultat je zdrav, prirodan, zategnut I osvežen izgled - kao posle spavanja ili odmora. Ovaj zahvat dramatično menja izgled lica, ali zadržava autentični izgled.

Koliko dugo traje efekat ovog tretmana?

- U zavisnosti od stanja lica i pravilne nege, rezultati opstaju do 18 meseci pa i duže. Lice je oslobođeno bora na najfiniji način, tako što mimika ostaje, izbegava se neprijatna zategnutost, a izgled je doveden do perfekcije. Ne postoji nijedna žena koja je jednom probala ovaj tretman da mu se ponovo nije vratila, jer niko ne želi da ide na operaciju ako ne mora, a svaka dama želi da izgleda besprekorno što im ovaj tretman omogućava.

Koja je cenovna razlika između ovog tretmana i operacije?

- Razlika je 3-4 puta manja, ali sigurna, prirodnija,i ne zahteva posthiruški oporavak. Ključna poruka u primeni ovog koncepta je za razumevanje kako naše lice fiziološko - anatomski evoluira, to jest kako starimo, ali i kako se pravilno na prirodan i vrlo malo invazivan način borimo protiv toga. Ova napredna injekciona veština nam omogućava podmlađivanje ,lifting i revitalizaciju lica na prirodan uravnotežen način. U našem kabinetu možete dobiti besplatnu konsultaciju, analizu lica I mogućnosti stvaranja vašeg individualnog estetskog ishoda.