Lifestyle

Kulinarsko takmičenje „Coca-Cola ti donosi ukus slave“ dobilo je svog pobednika

Coca-Cola ove godine kroz svoju kampanju „Zajedno je ukusnije“ inspiriše i podseća da uživamo u trenucima sa porodicom i prijateljima koji su oduvek bili tu, ali sada nam prijaju više nego ikad.

Kulinarsko takmičenje „Coca-Cola ti donosi ukus slave“ dobilo je svog pobednika

 U okviru svoje kampanje, Coca-Cola nam je donela nesvakidašnje kulinarsko takmičenje „Coca-Cola ti donosi ukus slave“ tokom koga smo imali prilike da uživamo u kulinarskim veštinama i kreativnosti takmičara u pripremanju i aranžiranju jela.

Kroz ni malo lake zadatke tokom tri nedelje, takmičari su pripremali razne gastronomske specijalitete, a najbolje je pored žirija birala i publika putem online glasanja. Svoje kulinarsko umeće, dvoje najboljih takmičara je pokazalo i uživo pred kamerama u finalnoj nedelji takmičenja, nakon čega je proglašen Coca-Cola kulinarski influenser, Jano Sič koji stoji iza instagram profila Jano’s Kitchen. 

Pored ugovora u trajanju od 6 meseci, kao i pune podrške kompanije Coca-Cola, pobednik Jano će dobiti i vaučer u iznosu od 1.000 evra za kupovinu Metalac proizvoda, novčanu nagradu u iznosu od 1.500 evra, Coca-Cola kuhinjski set kao i sponzorisanje jednog posta mesečno na svom Instagram nalogu.

„Tokom takmičenje imao sam vere u sebe, samopouzdanje i ogromnu podršku porodice i publike koja je za mene glasala. Takmičenje je samo po sebi za mene bio teret, zbog ogromne odgovornosti koju sam osećao prema jednom ovako velikom brendu kao što je Coca-Cola. Uz ozbiljnu konkurenciju, znao sam da nijedan deo takmičenja neće biti lak. Kada su proglasili pobednika tj. kada sam čuo svoje ime, nisam imao snage da stojim i preplavile su me emocije. Kao pobednik osećam ogromnu odgovornost i verujem da će mi saradnja sa brendom Coca-Cola doneti mnogo toga dobrog i da ću ispuniti očekivanja“, rekao je Jano Sič, pobednik Coca-Cola online kulinarskog takmičenja. 

Kao članovi žirija, Miroslava Minja Bogdanovski, autorka bloga Minjina Kuhinjica i Slobodan Stefanović, poznatiji kao Gastro Glumac, imali su težak zadatak proteklih mesec dana i od 6 najkreativnijih takmičara, proglasili su pobednika prvog online kulinarskog takmičenja „Coca-Cola ti donosi ukus slave“.

„Uživala sam što mi je bila poverena sudijska uloga, koja ume da bude nezajvalna, ali uvek uzbudljiva i dinamična. Pored toga što smo dobili pobednika, ovo takmičenje je donelo pregršt novih jela i ideja, ali pre svega inovaciju kada su u pitanju online takmičenja. Kao i do sada Coca-Cola je pokazala da je tu da pomera granice, a ja ću se rado odazvati i nekom drugom prilikom u potrazi za talentovanim ljubiteljima kuvanja“, rekla je Minja Bogdanovski, autorka bloga Minjina kuhinjica.

Slobodan Stefanović, kao drugi član žirija, smatra da su ovakva takmičenja budućnost društvenih mreža. „Obožavam sve što je kreativno i inovativno i drago mi je što sam bio deo ovako jednog inovativnog takmičenja. Drago mi je što je kompanija Coca-Cola sve organizovala i potrudila se da se lepo i ozbiljno igramo“, rekao je Slobodan.

Coca-Cola je već više od pola veka deo naših života, važnih porodičnih dešavanja, ali i onih naizgled običnih svakodnevnih obroka. U svetu u kojem živimo danas, svaki obrok sa porodicom i prijateljima je dragocen trenutak koji nas zbližava, zato okupite najdraže, pokažite svoje kulinarske veštine i uživajte u zajedničkom obroku, jer zajedno je ukusnije.

Komentari (0)

Loading