Lifestyle

Novi portal za svaku ženu - zadovoljna.rs

Pratite najnovije trendove u modi, lepoti, fitnesu, ishrani, uređenju doma i psihologiji, ali i pročitajte inspirativne intervjue i priče poznatih i običnih žena.

Novi portal za svaku ženu - zadovoljna.rs

Sa radom je počeo novi ženski portal zadovoljna.rs, gde svaka žena može saznati sve što je zanima i što treba da zna. Pratite najnovije trendove u modi, lepoti, fitnesu, ishrani, uređenju doma i psihologiji, ali i pročitajte inspirativne intervjue i priče poznatih i običnih žena.

Pokušaćemo kroz teme, između ostalog, da ženama pošaljemo poruku da ne treba da se popravljaju, da imaju pravo na svoje životne izbore i stavove. Osim mode, fitnesa, nege, enterijera, psihologije, bebe i porodice imaćemo i rubrike stav i njena priča u okviru kojih ćemo pisati baš o tome. Pratićemo uličnu modu, davati savete o nezi ali samo iz proverenih izvora, imaćemo predloge super vežbi, ali nam je važno da jasno promovišemo body positive poruke. Tu su i intervjui, a od onih sa kojima startujemo izdvajam Natašu Bekvalac, Radmilu Petrović, Taru Manić, Ninu Kiri, našu glumicu iz "Sluškinjine priče",... - kaže zamenica urednice portala zadovoljna.rs, Ivana Stojanov.

Da bismo postali deo vaše svakodnevne rutine, vodili smo računa baš o svemu.

Zadovoljna.rs je portal na kom ćete imati šta da čitate, i to uz kompletan vizualni ugođaj, kao da listate neki vrhunski modni magazin. Voleli bismo da čujemo svoje čitateljke i pozivamo ih da nam šalju svoje priče, sugestije i otkriju nam šta bi sve volele da čitaju na našem portalu. Sve što želite da nam kažete pošaljite na [email protected] i postanite naša priča na portalu - rekla je Ivana Stojanov.

Svakodnevno čitajte tekstove koji će da vas inspirišu i motivišu, jer svaka od nas, bez obzira na godine, izgled, životne izbore, uspone i padove, ima mnogo razloga da svakog dana bude zadovoljna. #TiSiDovoljna

 

Komentari (0)

Loading