Lifestyle

Regionalna premijera novog spota Nevene Božović! Balada “Ljubi” dobila romantični video

Pesmom “Ljubi” Nevena Božović Ivanović je na velika vrata objavila svoj povratak na scenu, a ova prelepa balada je već dva meseca jedna od najslušanijih pesama na radio stanicama u regionu.

Regionalna premijera novog spota Nevene Božović! Balada “Ljubi” dobila romantični video

Numera je dobila i video spot, koji je danas imao regionalnu premijeru u pet zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj. 

- Od prvog stiha ove pesme imam sliku u glavi kako taj spot može da izgleda. Pesma “Ljubi” je moderna balada, ali ima u sebi nešto što je “retro” i meni se to odmah jako svidelo. Ova numera nosi jaku emociju, i mislim da će biti evergreen. – rekla je Nevena. 

Singl “Ljubi” izašao je u izdanju muzičke kuće Skymusic Entertainment Group. Autorka teksta je Teodora Kunić, a muziku su komponovali Teodora Kunić i Milenko Škarić. Spot koji nosi setnu, romantičnu atmosferu, sniman je u Skymusic produkciji.

Promo

 

Regionalna pop zvezda, Nevena Božović Ivanović, proslavila se hitovima “Bal”, “Jasno mi je”, “Kruna”, “Znam da noćas gubim te” i “Siesta”, koji na svim muzičkim platformama broje desetine miliona pregleda, pa su obožavaoci složni u oceni da će “Ljubi” biti jedna od najslušanijih pesama predstojećeg leta.

Nevena već duže vreme radi na novim pesmama, i već danas, prilikom premijere spota “Ljubi”, najavljuje izlazak još jednog spota veoma uskoro. 

Komentari (0)

Loading